piekara114 napisał(a):Chatka pustelnika nie spełni moich oczekiwań dot. knajpek,lodziarni, promenady
Ta z Fuerty mi do tego opisu nijak nie pasuje .
Ale nocleg ma właśnie nie być przy promenadzie, tylko ta promenada ma być w miejscowościKrisv napisał(a):A jak przy promenadzie trafi się kościół czy jakaś kapliczka z dzwonami?
Krisv napisał(a):Podsumowując: każdy z nas ma własne oczekiwania/preferencje na wakacje, a potem dostępne oferty i ich cena w naszym terminie brutalnie je weryfikuje
marze_na napisał(a):Ta z Fuerty mi do tego opisu nijak nie pasuje .
Dokładnie takmaslinka napisał(a):Ale nocleg ma właśnie nie być przy promenadzie, tylko ta promenada ma być w miejscowościKrisv napisał(a):A jak przy promenadzie trafi się kościół czy jakaś kapliczka z dzwonami?
maslinka napisał(a):Ja Beatę bardzo dobrze rozumiem, bo robimy podobnie.
Na lekkie kompromisy mogę iść...maslinka napisał(a):Na szczęście po czterdziestce człowiek wie (a przynajmniej powinien ), czego chce i co lubi. A ja się nie godzę na żadne kompromisy, jeśli chodzi o wakacje
piekara114 napisał(a):Na lekkie kompromisy mogę iść...maslinka napisał(a):Na szczęście po czterdziestce człowiek wie (a przynajmniej powinien ), czego chce i co lubi. A ja się nie godzę na żadne kompromisy, jeśli chodzi o wakacje
Wojtek Bielsko napisał(a):Witam Wszystkich . Poszukujemy apartamentu dla 2osob dorosłych i 1dziecka 13lat . Może ktoś ma jakieś miejsca na Chorwacji . Zależy nam na miejscu blisko plaży . Z góry dziękuje !!!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje