Tyle zaliczki przy cenie 40 eur? Masakra.robiz napisał(a):W 2018 chcieli 100euro zaliczki a teraz 200euro
Tyle zaliczki przy cenie 40 eur? Masakra.robiz napisał(a):W 2018 chcieli 100euro zaliczki a teraz 200euro
ziemniak napisał(a):W ten sposób zarezerwowaliśmy piękny apartament na Solcie z dosłownie panoramicznym widokiem z kuchni i tarasu na zatokę/port w Stomorskiej. Również było widać Split, szczególnie nocą robił wrażenie. Pojechaliśmy razem z moim teściem. Mieliśmy do dyspozycji dwupiętrowy apartament z 3 sypialniami, dużym salonem i jadalnią, osobną kuchnią i dwoma łazienkami. Właściciele nalegali dosłownie żeby zarezerwować przez buking.
Teraz mamy rezerwację również przez buking z bezpłatnym odwołaniem do dwóch tygodni. Co ciekawe tuż po rezerwacji odezwała się do nas agencja turystyczna potwierdzając rezerwację, podali e-mail i telefon do właściciela, z dopiskiem, że wszelkie pytania mamy kierować do niego.
hu_ana napisał(a):ziemniak napisał(a):W ten sposób zarezerwowaliśmy piękny apartament na Solcie z dosłownie panoramicznym widokiem z kuchni i tarasu na zatokę/port w Stomorskiej. Również było widać Split, szczególnie nocą robił wrażenie. Pojechaliśmy razem z moim teściem. Mieliśmy do dyspozycji dwupiętrowy apartament z 3 sypialniami, dużym salonem i jadalnią, osobną kuchnią i dwoma łazienkami. Właściciele nalegali dosłownie żeby zarezerwować przez buking.
Teraz mamy rezerwację również przez buking z bezpłatnym odwołaniem do dwóch tygodni. Co ciekawe tuż po rezerwacji odezwała się do nas agencja turystyczna potwierdzając rezerwację, podali e-mail i telefon do właściciela, z dopiskiem, że wszelkie pytania mamy kierować do niego.
Podzelisz się na priv linkami do obiektów na booking? poszukuję, na razie bezskutecznie, app dla 4+1 +pies z dwoma łazienkami. Na czerwiec.
janos napisał(a):Cześć, jak odbieracie tak w ogóle aktualne ceny w HR? Czy 150, 160e za dobę w praktycznie normalnych warunkach to już nie jest jakieś przegięcie? Ja rozumiem przejście z kun na euro, ale za takie same warunki w ostatnich latach śpiewali 60 czy 80 e. Czy nadal jest sens tam się pchać?
janos napisał(a):Cześć, jak odbieracie tak w ogóle aktualne ceny w HR? Czy 150, 160e za dobę w praktycznie normalnych warunkach to już nie jest jakieś przegięcie? Ja rozumiem przejście z kun na euro, ale za takie same warunki w ostatnich latach śpiewali 60 czy 80 e. Czy nadal jest sens tam się pchać?
Tylko 2 lata temu była jeszcze pandemia i ceny nie poleciały aż tak do góry. 3 lata temu rezerwowałam na 2 tyg przed wyjazdem, 2 app obok siebie (po 2 sypialnie i kuchnia osobna w każdym), cena 3 os -45 eur, 4-50 eur.Inde napisał(a):A z kolei 2 lata temu dla 6 osób na 14 dni na miesiąc przed wyjazdem też w bardzo fajnych warunkach bo mieliśmy do dyspozycji piętrowy dom i w niedużej odległości od morza znalazłem za 105 euro / doba
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje