napisał(a) simplefunky » 12.06.2017 22:58
2013 początek września - Mandre (Pag) apartament ok 45m2, 2 sypialnie (w tym jedna dość mała), kuchnia z salonem, łazienka, taras z wyjściem na ogród, ok 10 metrów od morza - 4os + 1 dziecko - 35 euro/doba; znalezione na forum:)
2014 początek września - Igrane apartament z jedną sypialnią, łazienką, salonem z aneksem kuchennym, balkonem z widokiem na morze, 10 metrów od plaży - 2os 20 euro/doba. Znalezione na miejscu. Kwatery zaczęliśmy szukać kawałek od plaży ,stopniowo się do niej przybliżając i co ciekawe im bliżej morza tym było coraz taniej:)
2017 początek czerwca - Starigrad-Paklenica, apartament 50 m2 z jedną sypialnią, aneksem i salonem, łazienką i małym balkonem, ok 100 m od plaży - 2os + pies - 33 euro/doba. Znalezione na bookingu.
Podsumowując jestem szczęśliwy, że mogę sobie pozwolić na wyjazdy wakacyjne po albo przed sezonem. Wyobrażam sobie jak wygląda wyścig po najlepsze miejscówki w lipcu i sierpniu i nie zazdroszczę. Jeśli ktoś może sobie pozwolić na zaplanowanie wakacji w podobnych terminach to wydaje mi się, że bez problemu, na miejscu znajdzie ciekawe oferty w zadowalających cenach.