Witam,
poszukuję namiarów na noclegi tranzytowe w Austrii, w okolicach Grazu. Najlepiej przy autostradzie.
W zeszłym roku jechaliśmy do Trogiru. Spaliśmy w samochodzie. W tym roku jednak chcemy gdzieś się porządnie wyspać i umyć. Pozdrawiam
agataz napisał(a):Witam,
poszukuję namiarów na noclegi tranzytowe w Austrii, w okolicach Grazu. Najlepiej przy autostradzie.
W zeszłym roku jechaliśmy do Trogiru. Spaliśmy w samochodzie. W tym roku jednak chcemy gdzieś się porządnie wyspać i umyć. Pozdrawiam
agataz napisał(a):dziękuję za odpowiedź. My spaliśmy w aucie też kombi, ale w cztery osoby! Spaliśmy w Słoweni, przed granicą z Cro, też na parkingu, ale nie było to zbyt wygodne. W tym roku prawdopodobnie pojedziemy w piątkę i dlatego chcielibyśmy się gdzieś porządnie wyspać.
wlodek napisał(a):Korzystałem z tego Hotelu w ubiegłym roku jadąc do Zadaru. Jest blisko autostrady ok 5 km tylko noca trudno trafić. Można zamawiać telefonicznie czasami jest recepcjonista który mówi po polsku. Ja za 4 osobowy pokój zapłaciłem 60 euro rano oczywiście śniadanko. generalnie to typowy tranzyt i właściwie 80% klientów w hotelu to polacy. Obok jest stacja benzynowa i super miła obsługa mozna spokojnie tankować. Ja z rodzina korzystałem z niego w obydwie strony
Neu: OEKOTEL Kalsdorf bei Graz
Abfahrt: Kalsdorf (A9) (exit 194)
Feldkirchen (A2) (exit 183)
Adresse:
Forsterstraße 70 A-8401 Kalsdorf
Reservierung: Tel.: +43 3135/57600 Fax: +43 3135/56222
Online Formular
wlodek napisał(a):Korzystałem z tego Hotelu w ubiegłym roku jadąc do Zadaru. Jest blisko autostrady ok 5 km tylko noca trudno trafić. Można zamawiać telefonicznie czasami jest recepcjonista który mówi po polsku. Ja za 4 osobowy pokój zapłaciłem 60 euro rano oczywiście śniadanko. generalnie to typowy tranzyt i właściwie 80% klientów w hotelu to polacy. Obok jest stacja benzynowa i super miła obsługa mozna spokojnie tankować. Ja z rodzina korzystałem z niego w obydwie strony
Neu: OEKOTEL Kalsdorf bei Graz
Abfahrt: Kalsdorf (A9) (exit 194)
Feldkirchen (A2) (exit 183)
Adresse:
Forsterstraße 70 A-8401 Kalsdorf
Reservierung: Tel.: +43 3135/57600 Fax: +43 3135/56222
Online Formular
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi