BraveSirRobin napisał(a):Polecam nocleg w Apartment Saraj. Nocowaliśmy tam 2 dni na przełomie czerwca/lipca. To jeden z ładniejszych apartamentów, które wynajmowałem na Bałkanach. W 4 osoby płaciliśmy 50 E. Apartament znajduje się na poddaszu "bloku", w ślepej uliczce, na samym jej końcu, gdzie można bezpiecznie zostawić samochód. Nikt przypadkowy się tam raczej nie plącze. Znalazłem go na bookingu. Do Baščaršiji masz 5 min piechotą. Ponadto ma świetny widok na cmentarz Kovaći i Žutą tabiję.
Na PW przesyłam namiary.
Pozdrawiam
piekara114 napisał(a):Odświeżam. Jakie noclegi z widokiem lub w centrum miasta polecacie na kilka dni. Ważne, aby miał własny parking. I był czysty.
marekkowalak napisał(a):W Sarajevie jest w ogóle łatwo o dobrą miejscówkę za nieduże pieniądze - więc w razie czego jest w czym wybierać na najpopularniejszych portalach
piekara114 napisał(a):Dzięki Wiola za namiar (auto gabarytowo mamy bardzo podobne).
Co do ceny sam początek lipca: to na whatsup dostałam ofertę za mniejszy obiekt (dom obok lub 2 niżej) 100 eur z 2 noce/ 2 os., jakaś super cena to dla mnie nie jest. Ten Twój Romatica ewentualnie dla szwagra 2+2, cena 120 eur.
Zarezerwowałam co innego na bookingu, w cenie 50-70 eur za 2 noce mogłam wybierać.
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina