slaweek napisał(a):Pisałem. Oni niestety mają apartamenty jedynie w PAG oraz w małych miejscowościach. Ja z rodzinką potrzebuję również rozrywki.
BartekRally napisał(a):Witam wszystkich
Mam pytanie odnośnie spania w Pagu, poszukujemy z kolegami hotelu albo czegoś w ten deseń z AI, chcielibyśmy jechać na Pag bo opinie krążą pochlebne a i można się dobrze zabawić jednak zależy nam na AI z prostego powodu, chcemy odpocząć a nie bawić się w gotowanie
Ewentualnie może ktoś zna coś z śniadaniem, chyba że ceny w chorwackich knajpach zabijają to wtedy odpada. Mamy przeznaczone na hotel w granicach od 1 do 1,5 tysiąca, przyznam szczerze że wybieram się na Chorwację pierwszy raz i nie wiem czy to wystarczy czy nie, wiadomo że jeszcze droga plus dochodzą inne koszta ale może ktoś coś zna może polecić. Zależy nam żeby było blisko do plaży i miejscowych klubów
wakacje2010 napisał(a):czy na Pagu - macie namiary na kogoś kto za 4 os. (2+2) bierze mniej niż 60Eur??
i ma jeszcze wolne terminy 16-31.07.2012??
bo ja tylko takich znajduje?? ;(
może mam pecha..... i same agencje.
Rysio napisał(a):Ja od kilku już lat poszukiwania zaczynam w okolicach października, listopada. Przed końcem roku mam już apartamenty zaliczkowane icon_cool.gif Od tego czasu mogę już tylko odliczać dni do wakacji. Zastanawiam się dlaczego tak jest że szukamy często na ostatni moment
armar napisał(a):Rysio napisał(a):Ja od kilku już lat poszukiwania zaczynam w okolicach października, listopada. Przed końcem roku mam już apartamenty zaliczkowane icon_cool.gif Od tego czasu mogę już tylko odliczać dni do wakacji. Zastanawiam się dlaczego tak jest że szukamy często na ostatni moment
Rysiu szczęściarzu nie pomyślałeś o tych co o terminie urlopu dowiadują się w maju .
ja jestem wolnym strzelcem i nie mam problemu , ale żona już tak , właśnie plany wakacyjne sie zawaliły bo kazali jej przesunąć urlop na teraz z sierpnia mimo ze miała to "zabukowane" w lutym jeszcze .
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje