Cześć
Powoli planuję wakacje 2023 i doznałem szoku. Apartament w którym mieszkaliśmy w 2022 zdrożał o 50E/noc. Też widzicie aż tak znaczne podniesienie cena na 2023? Chyba pora jednak wziąść pod uwagę biuro podróży i jakieś inne kierunki
mchrob napisał(a):50 Euro podwyżki to wielkość względna, zależy od jakiej wartości a tego nie podałeś.
Z ciekawości sprawdziłem swoją miejscówkę z 2021 (booking) - była po 70 jest za 90. Wydaje się rozsądna podwyżka w stosunku do obecnej inflacji.
MrOwA napisał(a):mchrob napisał(a):50 Euro podwyżki to wielkość względna, zależy od jakiej wartości a tego nie podałeś.
Z ciekawości sprawdziłem swoją miejscówkę z 2021 (booking) - była po 70 jest za 90. Wydaje się rozsądna podwyżka w stosunku do obecnej inflacji.
No nie wiem bo to 59%. Moja z 85E na 135E, nie wiem czy to rozsądna podwyżka
Margo87 napisał(a):Też uważam, że ceny poszły sporo do góry, Za pierwszą połowę czerwca dla 2+1 + malutki piesek ceny w mailach oscylowały w granicach 60-90 euro. W tym roku za ten sam okres ale za Ap. z basenem na wyspie Pag płaciliśmy 50e za dobę.
Na szczęście udało się znaleźć apartament na przyszły rok za super cenę na Riwierze Makarskiej. Trzeba po prostu dobrze szukać
robiz napisał(a):Margo87 napisał(a):Też uważam, że ceny poszły sporo do góry, Za pierwszą połowę czerwca dla 2+1 + malutki piesek ceny w mailach oscylowały w granicach 60-90 euro. W tym roku za ten sam okres ale za Ap. z basenem na wyspie Pag płaciliśmy 50e za dobę.
Na szczęście udało się znaleźć apartament na przyszły rok za super cenę na Riwierze Makarskiej. Trzeba po prostu dobrze szukać
Ja bym jeszcze dodała ,że trzeba nie tylko dobrze szukać ale też szybko szukać, bo dobre oferty znikają jak ciepłe bułeczki
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje