nenek napisał(a):Przyznam ze nie wiem jakich wy macie tyh posrednikow ale na tych popularnych Booking ,Adria Batabanka czy Adriatic , casamundo to 30 do 100 procent drozej mi wychodziło. Tylko raz zarezerwowalem na ktorejs z tych stron pobyt w Chorwacji w malej wiosce nie wartej wspomnienia.
kaeres napisał(a):Weź to pod uwagę , chyba że okna masz nie od ulicy...
W takiej miejscowości głośno ??
Hmm...nie brałem tego pod uwagę ,a tym bardziej że centrum to wada lokalizacji w tym przypadku
Rzeczywiście w Trpanj jest ten kłopot ?
Habanero napisał(a):Nefer napisał(a):Habanero napisał(a):Lipiec - Korcula - 2 syp., s. z aneksem, taras z w. na interior, z okien widok na morze,50 m. od plaży, centrum m. - 68 e.
Lipiec - Korcula - 2 syp. ,s. z aneksem, taras z w. na morze, 10 m od morza, plaża skałkowa przed ap. z leżakami, - 75 e.
Lipiec/sierpień - Hvar - 1 sypialnia, s. z a., taras z w. na ogród i las, centrum m., jako stały klient cena bez zmian 45 e.
Ceny rzeczywiście bardzo przyjazne. Ciekawe, czy te kwatery na razie Ci nieznane, będą ok.
A jaka długość każdego pobytu Bo to też zwykle wpływa na cenę.
Pierwszy ap. na 1 tydzień, drugi na 9 dni , trzeci, zakładam minimum 2 tyg. , ale pewnie będą 3 .
tre_k napisał(a):Ceny masakra… wcześniejszy mój pobyt dla 4 osób 70-80 euro za apartmana przy 24 nocach 980 euro na nasze 4400 zł. Teraz widzę na booking ten sam termin ten sam apartman 7600 zł… Już widzę, że cały sierpień maja wolny gdy w rok temu jak nie klepnales w listopadzie/grudniu nie było szans na wolny termin. Dojdzie jeszcze paliwo/dojazd, żarcie. Jest chyba jednak kilka innych ciekawych krajów aby w tych pieniądzach coś zobaczyć.
tre_k napisał(a):Mój apartament podrożał z 4400 zł na 7500 zł powiedz, że to nie jest duża różnica… kolega wynajął w czerwcu za 7 dni płaci 3600 zł wiec to nie tylko moje spostrzeżenia rok wcześniej była to połowa tej ceny. Oglądam także inne oferty z tej miejscowości ceny kosmos… Nie więcej nie musze sprawdzać wiem co płaciłem od 5 lat za kwatery a co jest teraz, nie zakłamujmy rzeczywistości
Bidon napisał(a):Smutna rzeczywistość. Już w zeszłym roku dwa tygodnie w Meksyku w hotelu na plaży wyszło mi w podobnej cenie co Chorwacja. W tym roku taniej już wyjdzie Dominikana.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje