Habanero napisał(a):Na ten rok klepnięte 4 miejscówki w Cro. dla 3+1 .
Luty - Istria - Hotel z basenem krytym , 2 sypialnie, salon z aneksem, balkon z widokiem na morze, 5m od morza w centrum miasteczka- 58 e.
Lipiec - Korcula - 2 syp., s. z aneksem, taras z w. na interior, z okien widok na morze,50 m. od plaży, centrum m. - 68 e.
Lipiec - Korcula - 2 syp. ,s. z aneksem, taras z w. na morze, 10 m od morza, plaża skałkowa przed ap. z leżakami, - 75 e.
Lipiec/sierpień - Hvar - 1 sypialnia, s. z a., taras z w. na ogród i las, centrum m., jako stały klient cena bez zmian 45 e.
P.S.
Trzy pierwsze pozycje nowe, przez pośrednika,
nie polecam, bo jeszcze tam nie byłem.
Ostatnia dla stałych k.
Ciekawe jaką my w tym roku dostaniemy cenę dla stałych klientów u naszej właścicielki w Starim Gradzie, bo jeszcze się nie określiła z cenami na ten rok, czekam na maila od niej. Na pewno będzie ze zniżką, bo to nam już mówiła, ale czy poniesie się o 10 czy 20 e ?
U nich też koszty mediów bardzo poszły w górę, także nie spodziewam się ceny bez zmian, zarobić też muszą
W piątek jadę do Vrsaru i teraz ciekawostka taka, że nasz apartament na 4 noce z dostępem do basenu w hotelu obok ( może tego gdzie Wy będziecie
) na jesieni gdy rezerwowałam będzie kosztować nas 189 e, gdybym ten sam pokój rezerwowała teraz to już cena 258 e, natomiast takie 4 noce w lipcu 1171 e
Ja rozumiem cenę przed i w sezonie, ale taka przebitka dla mnie normalna nie jest
Ale najwidoczniej mają chętnych