piekara114 napisał(a):All ma dużo więcej składowych niż przy poszukiwaniu noclegu. Duża kwestia (w tym cena) to ilość i różnorodność jedzenia i alkoholu (w tym importowanego), standard zabaw, animacji, basenów czy serwisu plażowego. Jak sam po Rodos wiesz, wybrałeś hotel i byłeś zadowolony, a inny userzy zarzucali Ci, że syf, trzeci świat zarezerwowałeś.
No i w zasięgu tego samego czasu dojazdu co na Hvar/Brać/Peljesac przy samolocie można udać się nawet na Maderę czy Kanarki, co samochodem mało realne, więc przeliczanie cen nie do końca ma sens. I widzę jeszcze jeden plus (choć z niego nie korzystam), mając małe dzieci, w takiej Turcji, mają one często pobyt za darmo, płaci się symbolicznie 300-500 zł, więc przy tym samym budżecie można mieć lepszy hotel.
Mój październikowy Rodos bez wzrostu ceny, ale ja nie byłam na all. Ciężko porównywać cenę, jeśli nie wie się jaka cena za dany hotel była rok temu....
piekara114 napisał(a):... Jak sam po Rodos wiesz, wybrałeś hotel i byłeś zadowolony, a inny userzy zarzucali Ci, że syf, trzeci świat zarezerwowałeś.
...
Habanero napisał(a):piekara114 napisał(a):... Jak sam po Rodos wiesz, wybrałeś hotel i byłeś zadowolony, a inny userzy zarzucali Ci, że syf, trzeci świat zarezerwowałeś.
...
Nie zarzucali, tylko ostrzegał (jeden user), wrzucał linki z opiniami, żeby Krystian sprawdził,
co piszą inni o tym hotelu i świadomie podjął decyzję.
Sam później potwierdził, gdy pisał o grzybie w łazience, że Grecy gwiazdki z d... wzięli.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje