Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nocleg za Plitvicami

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lodowa
Turysta
nocleg za Plitvicami

Nieprzeczytany postnapisał(a) lodowa » 08.06.2011 22:23

Witam, wyjeżdżam w czwartek 30,06 i w piątek chcę zwiedzić Plitvice i na rano w sobotę być w Splicie. Gdzie radzicie mi zatrzymać się na noclegz piątku na sobotę? Może macie jakieś sprawdzone miejscówki na jedną noc gdzieś na tej drodze? Najlepiej okolice Zadaru lub Sibenika niedaleko od autostrady.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 09.06.2011 11:38

Nie do końca trybie o co Ci chodzi, ale ok proponuje Skradin tam znajdziesz nocleg bez problemu. To fajna miejscowość jest gdzie pójść i się wykąpać.
Baza wypadowa na pobliskie (5km) wodospady Krka.
Ja znalazłem tam zaraz w pierwszym domu jaki mnie zainteresował apartament z 2 sypialniami za 40 euro a gospodarz nawet poczęstowała kolacyjką :D oczywiście mowa o noclegu tranzytowym.
Tuz przy autostradzie a do Splitu zostaje 92km drogi autostradą.
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=chrowacjanr2001.jpg&s=200&p=tl' type='text/java'></script><noscript>Obrazek</noscript>
lodowa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lodowa » 09.06.2011 15:25

I o coś takiego mi właśnie chodzi. Dzięki za info
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.06.2011 01:42

lodowa napisał(a):I o coś takiego mi właśnie chodzi. Dzięki za info

Nie ma za co cieszę się że moje doświadczenia mogą komuś pomóc.
gosiek_tk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiek_tk » 10.06.2011 14:46

Witam, a masz może jakiś namiar na ten apartament? Przy okazji inne pytanie: ile czasu zajmuje zobaczenie wodospadów Krka? Planujemy tu nocleg w drodze powrotnej z Hvaru i nie wiem gdzie zaplanować następny...
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 11.06.2011 00:47

gosiek_tk napisał(a):Witam, a masz może jakiś namiar na ten apartament? Przy okazji inne pytanie: ile czasu zajmuje zobaczenie wodospadów Krka? Planujemy tu nocleg w drodze powrotnej z Hvaru i nie wiem gdzie zaplanować następny...

Nie nie mam namiarów ponieważ moja Chorwacja to jazda w Ciemno oczywiście planuje gdzie w jakiej okolicy zarzucam kotwicę czy to tranzyt czy urlop. Tak więc strony www czy coś podobnego nie mam. Mam za tio w głowie dojazd hhhheee. Jeśli chodzi o Wodospady nie zajmują tyle czasu co Plitvice. A następny nocleg wypadał by w okolicach Balatonu (jeśli jedziesz przez Węgry ja tam też nocowałem w drodze powrotnej.
gosiek_tk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiek_tk » 13.06.2011 07:45

Ok, dziękuję :)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone