lukoran napisał(a):Noszę się z zamiarem pozwiedzania Wiednia. Proszę o namiary na tani nocleg dla trzech osób. Wystarczy mi nieduży pokój z dostępem do łazienki.
bonar napisał(a):W drodze do Chorwacji warto wypocząć w Hotelu przed Wiedniem by wypoczętym zwiedzić to piękne miasto. Katedra św. Stefana(Szczepana), Prater, Graben, Parlament i inne. Tak się sklada, że mam darmowy nocleg w Wiedniu a dla zainteresowanych mogę podać (spisane z widokówki) namiary na hotel: Gasthof-Hotel "Zum Schwarzen Adler" Fam. Klapka A-2191 Gaweinstal, Hauptplatz 29 tel.: 02574/2234
E-Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Koniecznie zwiedzić Hofburg a oko można nacieszyć złotą kopułą na spalarni śmieci wybudowaną w samym centrum, by udowodnić, że taki zakład może być super ekologiczny!moondek napisał(a):bonar napisał(a):W drodze do Chorwacji warto wypocząć w Hotelu przed Wiedniem by wypoczętym zwiedzić to piękne miasto. Katedra św. Stefana(Szczepana), Prater, Graben, Parlament i inne. Tak się sklada, że mam darmowy nocleg w Wiedniu a dla zainteresowanych mogę podać (spisane z widokówki) namiary na hotel: Gasthof-Hotel "Zum Schwarzen Adler" Fam. Klapka A-2191 Gaweinstal, Hauptplatz 29 tel.: 02574/2234
Widze, że mamy to samo szczęście, że mamy darmowy nocleg w Wiedniu
Do obowiązkowego zaliczenia w Wiedniu zapomniałeś dodać wzgórze Kahlenberg, z którego rozpościera się najwspanialsza panorama Wiednia. To właśnie z tego wzgórza Jan III Sobieski dowodził bitwą o Wiedeń. To taki "mały" polski akcent...
moondek napisał(a):bonar napisał(a):W drodze do Chorwacji warto wypocząć w Hotelu przed Wiedniem by wypoczętym zwiedzić to piękne miasto. Katedra św. Stefana(Szczepana), Prater, Graben, Parlament i inne. Tak się sklada, że mam darmowy nocleg w Wiedniu a dla zainteresowanych mogę podać (spisane z widokówki) namiary na hotel: Gasthof-Hotel "Zum Schwarzen Adler" Fam. Klapka A-2191 Gaweinstal, Hauptplatz 29 tel.: 02574/2234
Widze, że mamy to samo szczęście, że mamy darmowy nocleg w Wiedniu
Do obowiązkowego zaliczenia w Wiedniu zapomniałeś dodać wzgórze Kahlenberg, z którego rozpościera się najwspanialsza panorama Wiednia. To właśnie z tego wzgórza Jan III Sobieski dowodził bitwą o Wiedeń. To taki "mały" polski akcent...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje