Drut napisał(a):A mógłbyś podać koszty noclegu i posiłku ? mniej więcej ?
w 2013r to było 13E/osoba, być może teraz mają ciut drożej (właścicielka to Pani Božica)
kokosz555 napisał(a):Będziemy mieli na trasie 1 nocleg w Slunj.
Z tego co szukałem, standard noclegów jest podobny, więc chciałbym się skupić na lokalizacji. Polecacie może jakieś apartamenty/pensjonat blisko ładnych widoków z wodospadami?
Lub byłbym wdzięczny też za linka do dokładnego miejsca, gdzie w Slunj są wodospady.
kokosz555 napisał(a):Będziemy mieli na trasie 1 nocleg w Slunj.
Z tego co szukałem, standard noclegów jest podobny, więc chciałbym się skupić na lokalizacji. Polecacie może jakieś apartamenty/pensjonat blisko ładnych widoków z wodospadami?
Lub byłbym wdzięczny też za linka do dokładnego miejsca, gdzie w Slunj są wodospady.
qba43 napisał(a):Hejka !!! Planujemy się zatrzymać w tej okolicy i odsapnąć po trudach drogi - orientujecie się czy jest gdzieś w okolicy pole namiotowe?? Preferujemy noclegi pod chmurką ale niestety w tej okolicy znalazłem tylko jakiś 1 mały kemping
Vjetar napisał(a):qba43 napisał(a):Wychodzi na to ze pole namiotowe kosztuje tyle samo co kwatera Dzieki za namiaryqba43 napisał(a):Preferujemy noclegi pod chmurką
viltob08 napisał(a):W zeszłym roku byliśmy tu:
http://www.apartmani-hrvatska.com/osobnaen.asp?BR=3343
super miejsce, aczkolwiek jeśli ktoś ma problemy ze snem, to może mu przeszkadzać szum wodospadów My zamawialiśmy również śniadanie, które zjedliśmy na pomoście w pięknych okolicznościach przyrody:-)
Płaciliśmy 16eu od osoby i śniadanie 6eu, ale wypas....szynka, jajecznica, naleśniki.... polecam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi