Cześć , mam oferty noclegu dla rodziny 2+2 z MZB w Mikolovie cena 1560 CZK i z hotelu Reva cena 1330 CZK .
Co myślicie ? Czytałem o MZB opinie i dobre i złe , gdzie byście wybrali nocleg ? A może ktoś spał i tu i tu ?
Z góry dziękuję za pomoc
Co do hałasu masz rację w pokoju od strony ulicy przy uchylonym oknie może być problem .slapol napisał(a):W Mikulovie jest sporo fajnych, tranzytowych możliwości noclegowych. Warto poszukać na stronach miejskich. Motorest , jak pamietam to nocleg na stacji benzynowej przy sporym, wakacyjnym ruchu nocnym w stronę Austrii i południa Europy. Jak komuś to nie przeszkadza i tego nie słyszy to OK, ja jednak preferuję cichsze noclegi w obrębie tego miasteczka.
Skąd taki wniosek że po 400FUX napisał(a):A dlaeczego chcecie juz spać po zrobieniu ca. 400km?
Do Wiednia i np. Oekotelu jest jeszcze ze 100km.
Wybranie tego po drugiej stronie lub tego na wlocie wydaje sie bardziej sensowne, zwlaszcza przy zblizonych cenach. Do Grazu raptem 1,5h drogi więcej.
Za 4 os. placiliśmy cos kolo 70-80 juro ze śniadaniem, w tym malolat poniżej 12 lat.
jasio napisał(a):Skąd taki wniosek że po 400FUX napisał(a):A dlaeczego chcecie juz spać po zrobieniu ca. 400km?
Do Wiednia i np. Oekotelu jest jeszcze ze 100km.
Wybranie tego po drugiej stronie lub tego na wlocie wydaje sie bardziej sensowne, zwlaszcza przy zblizonych cenach. Do Grazu raptem 1,5h drogi więcej.
Za 4 os. placiliśmy cos kolo 70-80 juro ze śniadaniem, w tym malolat poniżej 12 lat.
Ja nocuję w Mikulovie w drodze powrotnej do domu po 900 km
evil napisał(a):....Właśnie słyszałem ,że niektórzy w Motorescie sie nie wyspali .....
slapol napisał(a):evil napisał(a):....Właśnie słyszałem ,że niektórzy w Motorescie sie nie wyspali .....
Jeśli chcesz, to mogę Ci polecić 2 miejsca, w których kiedyś nocowałem, w ciszy i w fajnych warunkach.
Kliknij tutaj:
http://www.pohodamikulov.cz/
i tutaj:
http://www.zeleny-strom.unas.cz/
Powodzenia
Pozdrav
evil napisał(a):Jeszcze takie głupie pytanie o bagaże . Czy targacie to wszystko na tą 1 noc z samochodu do pokoju czy zostawiacie w aucie ? Konkretnie chodzi mi o taką sytuację w MBZ M lub RIVA w Mikulovie ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi