Witam,
Jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji z Kielc przez Słowację, Austrię i Słowenię. Potrzebujemy namiarów na jakiś TANI nocleg w Mariborze. Bardzo proszę o pomoc- do wyjazdu zostało nam 6 dni.
Piotrek_B napisał(a):Nie wiem co to dla Ciebie oznacza "tani" ale generalnie Słowenia "tania" nie jest.
Taniej niż w poniższych linkach będzie trudno:
www.hostelsclub.com/city-pl-977-Maribor.html
www.polish.hostelworld.com/findabed.php ... r/Slowenia
magdach7 napisał(a):....Piotrek_B a może podrzucisz jakiś pomysł gdzie przespać się za max 50 euro (3 osoby).....
spoker73 napisał(a):poszukaj sobie w GRAZ (granica austria/słowenia) tam sa tanie hotele: ekotel i etap , ekotel w zeszlym roku 50E za pokoj a etap za 35E
pozdro
jenek napisał(a):Magdach7, to dlatego m.in. ja wybrałem drogę przez Węgry gdzie u Pani Teresy w Balatonfoldvar płaciłem po 11Eur za osobę (extra zakwaterowanie)
spoker73 napisał(a):poszukaj sobie w GRAZ (granica austria/słowenia) tam sa tanie hotele: ekotel i etap , ekotel w zeszlym roku 50E za pokoj a etap za 35E
pozdro
mroków napisał(a):Witam ; polecam nocleg w miasteczku Krapina tuż za granicą sloweńsko -chorwacka w zeszłym roku płaciłem 50 euro za apartament 4 os.
jeśli będziesz zainteresowany prześlę namiar
Pozdr
Marcin
Spoker73 jeszce jedno pytanie czy ten hotel ekotel jest przy autostradzie czy trzeb zjechać jakoś bardzo z trasy i jak myślisz trzeba rezerwować online czy po prostu jechać i powinny być miejsca. I jeszce jedno nie kojarzysz czy w tym hotelu etap są pokoje 3-osobowe bo na ich stronie jakoś tak nie jasno jest to określone
z góry wielkie dzięki
spoker73 napisał(a):Spoker73 jeszce jedno pytanie czy ten hotel ekotel jest przy autostradzie czy trzeb zjechać jakoś bardzo z trasy i jak myślisz trzeba rezerwować online czy po prostu jechać i powinny być miejsca. I jeszce jedno nie kojarzysz czy w tym hotelu etap są pokoje 3-osobowe bo na ich stronie jakoś tak nie jasno jest to określone
z góry wielkie dzięki
trzeba zjechac do Graz jakies 20km i masz hotel, pokoje sa 2 osobowe ale mozna sie spokojnie przekimac we 3 osoby w pokoju sa 2 lozka jedno malzenskie i nad nim pojedyncze pietrowe, dzieci do lat 12 nocleg gratis, w pokoju prysznic, tv
ogolnie polecam bo w Graz mozna sobie wieczorem cos fajnego zjesc.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi