Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nocleg w Mariborze

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dreamerek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dreamerek » 23.07.2009 14:08

mroków napisał(a):Witam ; polecam nocleg w miasteczku Krapina tuż za granicą sloweńsko -chorwacka w zeszłym roku płaciłem 50 euro za apartament 4 os.
jeśli będziesz zainteresowany prześlę namiar

Pozdr
Marcin :D :lol:

ja też poproszę o podesłanie namiarów adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
janlewbr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janlewbr » 23.07.2009 22:04

W Spielefeld zjedź z Autostrady i jedż starą drogą na Maribor . Po prawej i po lewej znajdziesz noclegów do wyboru do koloru od granicy { a nawet przed } do Mariboru . A potem od Mariboru do Ptuja wzdłuż starej 1 . Dzięki temu zaoszczędzisz 35 E ale za to zyskasz nocleg wygodny i za 40-50 E za kilkuosobowy apartament . :P
grzechk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzechk » 24.07.2009 08:07

spoker73 napisał(a):
Spoker73 jeszce jedno pytanie czy ten hotel ekotel jest przy autostradzie czy trzeb zjechać jakoś bardzo z trasy i jak myślisz trzeba rezerwować online czy po prostu jechać i powinny być miejsca. I jeszce jedno nie kojarzysz czy w tym hotelu etap są pokoje 3-osobowe bo na ich stronie jakoś tak nie jasno jest to określone
z góry wielkie dzięki

trzeba zjechac do Graz jakies 20km i masz hotel, pokoje sa 2 osobowe ale mozna sie spokojnie przekimac we 3 osoby w pokoju sa 2 lozka jedno malzenskie i nad nim pojedyncze pietrowe, dzieci do lat 12 nocleg gratis, w pokoju prysznic, tv

ogolnie polecam bo w Graz mozna sobie wieczorem cos fajnego zjesc.

Właśnie patrzyłem na stronę Oekotelu i gratis są tylko dzieci do 8 lat:(
Chyba wyświetliła mi się stara strona (http://www.oekotel.com/index_pol.php), bo tutaj: http://www.oekotel.com/cms/index.php?op ... 3&Itemid=4 jest już do 12 lat;)
abwehrstelle_breslau
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) abwehrstelle_breslau » 30.07.2009 18:50

janlewbr Globtroter napisał:

>> W Spielefeld zjedź z Autostrady i jedż starą drogą na Maribor . Po prawej i po lewej znajdziesz noclegów do wyboru do koloru od granicy...

powiedz mi czy i kiedy osobiście korzystałeś z takiego noclegu? i o jakiej porze należy się za nim rozglądać, aby się nie ugotować i nie spać na parkingowym trawniczku? :)) ... chodzi mi o zaplanowanie podróży (mniej więcej)
janlewbr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janlewbr » 30.07.2009 20:23

26.06.2009 20:00 jadąc od granicy A/SLO nie zauważyliśmy ze trzech pensjonatów tuż przy drodze przez roztargnienie [ dzieciaki rozrabiały w aucie ] i po 8 kilometrach po lewj stronie staneliśmy przy gospodzie by zapytać o nocleg w okolicy i za 50E nacleg znalazł się w gospodzie na poddaszy 2 pokoje łazienka kuchenka .Większość pensjonatów jest bliżej granicy i głównie po prawej stronie jadąc w kierunku Mariboru i w samym Mariborze są dobre okazje , nagromadzenie tanich łóżek jest w okolicy dolnej stacji kolejki linowej na góre Pohorje .
igor1970
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) igor1970 » 09.08.2009 12:01

Dreamerek napisał(a):
mroków napisał(a):Witam ; polecam nocleg w miasteczku Krapina tuż za granicą sloweńsko -chorwacka w zeszłym roku płaciłem 50 euro za apartament 4 os.

Pozdr

ja też poproszę o podesłanie namiarów adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

witam,poproszę namiary na ten tani nocleg na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - dziękuje Igor.
maciek717
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek717 » 17.05.2010 11:13

Pozdr

Witam,
Może mi ktoś podać namiary na nocleg o którym pisze Marcin?
mb.mport [at] gmail.com

Pozdro,
Maciek
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 17.05.2010 11:46

No ja własnie dostałem maila z Oeku w Graz ,że pokój dla 2+2 wyniesie mnie 60 euro . Dzieci mają 6 i 3 lata . Tak sobie myślę czy nie podać pokoju 2 os + 1 dziecko wtedy pewnie cena będzie 40 eur , a ten młodszy może spać z nami . Co myślicie ?

grzechk napisał(a):
spoker73 napisał(a):
Spoker73 jeszce jedno pytanie czy ten hotel ekotel jest przy autostradzie czy trzeb zjechać jakoś bardzo z trasy i jak myślisz trzeba rezerwować online czy po prostu jechać i powinny być miejsca. I jeszce jedno nie kojarzysz czy w tym hotelu etap są pokoje 3-osobowe bo na ich stronie jakoś tak nie jasno jest to określone
z góry wielkie dzięki

trzeba zjechac do Graz jakies 20km i masz hotel, pokoje sa 2 osobowe ale mozna sie spokojnie przekimac we 3 osoby w pokoju sa 2 lozka jedno malzenskie i nad nim pojedyncze pietrowe, dzieci do lat 12 nocleg gratis, w pokoju prysznic, tv

ogolnie polecam bo w Graz mozna sobie wieczorem cos fajnego zjesc.

Właśnie patrzyłem na stronę Oekotelu i gratis są tylko dzieci do 8 lat:(
Chyba wyświetliła mi się stara strona (http://www.oekotel.com/index_pol.php), bo tutaj: http://www.oekotel.com/cms/index.php?op ... 3&Itemid=4 jest już do 12 lat;)
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone