Tego nie wiem, w zasadzie tylko mailowałam z nimi nt. ceny (ale dla 5 osób), w końcu całkowicie zrezygnowałam z noclegu tam.
Na pewno są to mili ludzie i szybko odpisują na maile. Można się dogadać po angl.
sezamek1 napisał(a):Dziękuję napewno nie omieszkam bliżej przyszłorocznego wyjazdu wysłać e-maila - dlatego chciałem od Was się dowiedzieć ile Josef i Erika zawinszują sobie za pokój dla rodziców z 5-cio latkiem.
A jak wygląda kwestia parkingu - Czy parkuje się na ulicy czy na terenie zamkniętej posesji - Czy parking jest w cenie?
pozdro
sezamek1 napisał(a):Witam!
Dziękuję Wam za odpowiedzi.
Pytanie do adamko1:
1. Czy te 62 Euro to za pokój z dwoma czy trzema łóżkami?
2. Czy i kiedy rezerwowałeś nocleg u Eriki i Josefa?
3. Czy w cenie było śniadanie?
4. W kwestii parkingu - Co to znaczy parkuje się przy samym Gasthofie? Czy to znaczy, że parkuje się samochód na ulicy?
5. Czy możesz podac namiar na to inne równie ciekawe miejsce noclegowe - Czy są to okolice Grazu?
pozdro
Betsy napisał(a):Jedziemy jednak tutaj
http://members.aon.at/gaestehaus.bierbauer.at/index.htm
Czy ktoś może był?
Dla znajomych, z którymi jedziemy niestety nie wystarczyło miejsca w Oekotelu dlatego przenieśliśmy się do Bierbauera.
No zobaczymy jak będzie.
Z racji tego, że chcemy wyjechać dość wcześnie z Leszna (ok. 5 rano) zapewne dotrzemy tam ok. godziny 16-17.
Sezamek 1- podaj prosze swoj adres mailowy to postaram sie odpowiedziec Tobie na pytania, aby nie powodowac tutaj na forum wiekszego zamieszania:) pozdr
sezamek1 napisał(a):
Witam!
Dziękuję Wam za odpowiedzi.
Pytanie do adamko1:
1. Czy te 62 Euro to za pokój z dwoma czy trzema łóżkami?
2. Czy i kiedy rezerwowałeś nocleg u Eriki i Josefa?
3. Czy w cenie było śniadanie?
4. W kwestii parkingu - Co to znaczy parkuje się przy samym Gasthofie? Czy to znaczy, że parkuje się samochód na ulicy?
5. Czy możesz podac namiar na to inne równie ciekawe miejsce noclegowe - Czy są to okolice Grazu?
pozdro
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi