Helen my nie planowaliśmy trasy prze Niemcy, z Poznania jadę.
Ale w sumie to moze niezły pomysł....
Podaj, jesli mozesz namiary na ten nocleg, a ja popatrzę na trasę
helen napisał(a):Proszę, może się przyda kiedyś http://www.landhaus-bauer-aicha.de , urocze miejsce.
..Asia.. napisał(a):jak501 napisał(a):..Asia.. napisał(a):Dzięki za odpowiedź. Czytałam na innych wątkach,. ze byłes tam i liczyłam po cichu że się odezwiesz
Napisałam w końcu mail do tej pani (pisałam ze mam dziecko 3 latka i 11 lat, oprócz tego 3 dorosłe osoby), odpisała mi ale nie bardzo rozumiem...
Wklejam fragment maila:
"We have free a3 bed-and a doubleroom from 27./28. Juli 2011, included breakfast EUR 29.-, for childrens EUR 24.-pro pers. and night."
Wnioskuję, ze dorośli płacą 29 EUR a dzieci 24 EUR (dziwne, bo na stronie było, ze dzieci mają 50% zniżki.
Zatem trochę drogo wychodzi, bo 135 EUR.
W Urldwirt jest 33 EUR za dorosłego, 20 za dziecko (11lat) i maluszek nie płaci - wychodzi 119 EUR.
Waham się jeszcze, bo zarówno ZUR POST, jak i Urldwirt maja tu na forum dobre opinie
Wiesz proponuje Ci załatwiać sprawę inaczej, ja nie pisze ile mam ludzi tylko pisze że potrzebuję pokój np 4 osobowy i ile taki pokój będzie kosztował, a dziecko bierzesz sobie w środek i masz gratis. a własnie za taki pokój 4 osobowy płaciłem 88 euro ze sniadaniem
jednak będziemy korzystać z noclegu u Józefa i Eryki. Ale w drodze powrotnej
Czy jest tam co zwiedzać, na coś fajnego zwrócić uwagę?
p.s.
nam zaproponowano pokój 4 osobowy za....95 EUR
czy cena, która wy płaciliście to była w tym sezonie, a może w zeszłym?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi