Tomas napisał(a):jak501 napisał(a):RobertZ napisał(a):http://www.gasthof-post-nestelbach.at/index.html
pozdrawiam
Wielki dzięki kolego za namiar właśnie dziś dojechałem do Józefa i Eryki Stiksl w Nestelbach. Super gasthof, w stylu lat sześćdziesiątych, były już prezenciki dla dzieci (słodycze i owoce) a i o dorosłych szefowania nie zapomniała - a jakże super smaczny sznapsik a nawet i weissbieer. Jutro rano się okaże jak minęła noc i jakie śniadanko choć szefowa zapowiadała super, pozdrawiam i polecam
Ile kosztuje tam nocleg ze śniadaniem?
Już odpowiadam ale zacznę po kolei ja mam dwójkę dzieciaków 17 i 7 lat, w Eokotelu powiedziano mi że za duże abym spał w trójce, dlatego musiałem wynajmować dwie dwójki a to już było ponad 80 euro, więc wolę u Eryki w Nastelbach tam za czwórkę płącę tyle samo - 88 euro i nie muszę się ścigać po śniadanie skoro świt, bo jak tylko ktoś się pojawił nowy na śniadaniu gospodyni od razu donosiła świeże to co na ciepło a ile tego było to jakby dla dwóch takich rodzin czteroosobowych. Nikt nie wyszedł nie najedzony, nie wspomnę o specjałach dla dzieciaków. Tak że jeszcze raz z czystym sumieniem polecam. A i jeszcze ten klimat, wszystko urządzone w stylu lat 60 ubiegłego wieku stare drewniane szafy, łóżka, komody aż miło podelektować się, pozdrow z Dalmacji