stopczyk22 napisał(a):Chcielibyśmy jechać do Chorwacji pierwszy raz ale z trzyletnim dzieckiem okolice Omisa i zastanawiam się czy znajdę nocleg bez wcześniejszej rezerwacji w Austrii bądź na Węgrzech? dla czego tak... ponieważ chcielibyśmy przejechać pierwszego dnia jak najwięcej się da. O nocnej jeździe nie ma mowy. Czy ktoś tak robił? Jeśli tak to którą trasę polecacie: przez Austrię czy Węgry? Proszę o porady i z góry dziękuję
stopczyk22 napisał(a):Chcielibyśmy jechać do Chorwacji pierwszy raz ale z trzyletnim dzieckiem okolice Omisa i zastanawiam się czy znajdę nocleg bez wcześniejszej rezerwacji w Austrii bądź na Węgrzech?
stopczyk22 napisał(a):Dzieki wielkie szukałam czytałam i tego jest taki ogrom że oczopląsu juz dostałam. niewiem co zrobimy bo generalnie miała być grecka wyspa kos ale bilety rynair coś drogie w tym roku a za tą cenę mogli byśmy do cro pojechać własnym autkiem i pozwiedzać przy okazji. córcia to jedno z nielicznych dzieci które nie zasypia od szumu auta a mąż nie chce jechać nocą no i z tąd pomysł żeby jechsć ile damy radę. w zeszłym roku jechaliśmy nad bałtyk do dziwnowa 530 km i nie było tak źle.... sle tu mamy prawie x 3. raz jeszcze dzieki za odzew
stopczyk22 napisał(a):Chcielibyśmy jechać do Chorwacji pierwszy raz ale z trzyletnim dzieckiem okolice Omisa i zastanawiam się czy znajdę nocleg bez wcześniejszej rezerwacji w Austrii bądź na Węgrzech? dla czego tak... ponieważ chcielibyśmy przejechać pierwszego dnia jak najwięcej się da. O nocnej jeździe nie ma mowy. Czy ktoś tak robił? Jeśli tak to którą trasę polecacie: przez Austrię czy Węgry? Proszę o porady i z góry dziękuję
Janusz Bajcer napisał(a):stopczyk22 napisał(a):Chcielibyśmy jechać do Chorwacji pierwszy raz ale z trzyletnim dzieckiem okolice Omisa i zastanawiam się czy znajdę nocleg bez wcześniejszej rezerwacji w Austrii bądź na Węgrzech? dla czego tak... ponieważ chcielibyśmy przejechać pierwszego dnia jak najwięcej się da. O nocnej jeździe nie ma mowy. Czy ktoś tak robił? Jeśli tak to którą trasę polecacie: przez Austrię czy Węgry? Proszę o porady i z góry dziękuję
Może przez Węgry jak w 2007 roku
z-lodzi-do-trogiru-przez-slowacje-i-wegry-t15093.html#p203528
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi