ALlY, zacznę od opisu jak dojechać do "Pansio". Zakładam , że wjeżdżasz do Budapesztu od strony Vac-a. Musisz dojechać do Budapesztu, do pierwszego mostu na Dunaju"ARPAD" . Należy przejechać na drugą stronę i ...tak jakby:) cofnąc się , kierunek na SZENTENDRE. Charakterystyczne miejsce, po prawej stronie, rzymskie pozostałości chyba akweduktu "AQUINCUM". Jedziesz dalej , mijasz skręt na camping "Romai" dalej... i skręcasz w prawo. Dzielnica willowa, bardzo zielono, tereny sportowe( korty ) . ufffffff:)..
ad 1. tak , ja zawsze rezerwowałam ~1 mc wcześniej
ad.2. ceny zawsze podawane są w E.
ad.3. nigdy nie miałam z problemów z odczytaniem mojego faksa.
ad.4. zawsze dostawałam odpowiedź zwrotną
ad.5. Opisałam Ci trasę. Celowo wybraliśmy lokum na obrzeżach. Nie lubimy przemieszczać sie po Budapeszcie autem. Komunikacja miejska jest świetnie rozwiązana. W pobliżu pensjonatu jest przystanek autobusowy. Dojeżdżamy ( 5 min ) do stacji kolejki i dalej do centrum ( 10 min ) . Nie ma żadnego problemu.
Obiekt ma bardzo ładne obejście, stoliki, fotele i łożka letnie na zewnątrz do użytku gości.
ad.6. bungalowy są w zabudowie barakowej. Jest 10 odrębnych wejśc. W każdym no...apartamencie jest przedpokój, toaleta, łazienka i pokój z TV , niektóre mają także lodówki. Bardzo czysto i przyjemnie. W recepcji jest maleńka kawiarenka, w której można wykupić śniadania.
to już koniec opisu. Myślę , że CI dogodziłam z precyzją .
miłego wieczorka