Witam,
czy możecie polecić jakiś sensowny i niedrogi nocleg w okolicach Belgradu lub Nisu.
Dzięki
ttmm napisał(a):Witam,
czy możecie polecić jakiś sensowny i niedrogi nocleg w okolicach Belgradu lub Nisu.
Dzięki
Leszek Skupin napisał(a):5 lat temu pod Stari Hrastem koczowały hordy Turków i Rumunów strach było z samochodu wysiadać. Wiem bo przejechałem mu się po podjeździe. Zrezygnowałem i pojechaliśmy pod Nis i kimnęliśmy się na stacji benzynowej ...
Wygląda na to, że coś się zmieniło
Leszek Skupin napisał(a):5 lat temu pod Stari Hrastem koczowały hordy Turków i Rumunów strach było z samochodu wysiadać. Wiem bo przejechałem mu się po podjeździe. Zrezygnowałem i pojechaliśmy pod Nis i kimnęliśmy się na stacji benzynowej ...
darajawahusz napisał(a):http://www.sidro.co.rs/index.php wspaniały widok na Dunaj i na most , klima , wanna z hydromasażem
hotel Sidro nad samym Dunajem , 6km od autostrady ,nocleg ze snadaniem ,dwie osoby dorosłe ,dwoje dzieci 160,00 zł ,płatne karta Visa