G. Drzycimski napisał(a): Pozdrawiam znad Bałtyku, zazdroszczę tym z Krakowa czy Wrocławia i okolic, którzy nie muszą troszczyć się o tranzytowe noclegi. Ja z Gdańska mam przechlapane.
G. Drzycimski napisał(a):Pozdrawiam znad Bałtyku, zazdroszczę tym z Krakowa czy Wrocławia i okolic, którzy nie muszą troszczyć się o tranzytowe noclegi. Ja z Gdańska mam przechlapane.
krzychu_72 napisał(a):G. Drzycimski napisał(a):Pozdrawiam znad Bałtyku, zazdroszczę tym z Krakowa czy Wrocławia i okolic, którzy nie muszą troszczyć się o tranzytowe noclegi. Ja z Gdańska mam przechlapane.
Jadąc z Gdańska polecam Ci Oekotel w Karlsdorfie koło Graz. Masz tam circa 1200 km czyli tak w sam raz na jeden dzień. Ceny bardzo przystępne, a śniadanie smaczne. Następnego dnia jadąc np. na Riwierę Makarską robisz 600 km i około 14.00-15.00 jesteś na miejscu.
http://www.oekotel.com/index_pol.php
G. Drzycimski napisał(a):Czy ktoś korzystał z noclegu w Karlovacu ??? Chodzi mi o hotele, pensjonaty. Wiem, że jest tam pole namiotowe - podobno, ale to mnie nie urządza. Może ktoś nocował, będę wdzięczny za rady. W internecie w sposób prosty nie znalazłem żadnych namiarów poza jednym hotelem w cenie orbisowskiej. Pozdrawiam znad Bałtyku, zazdroszczę tym z Krakowa czy Wrocławia i okolic, którzy nie muszą troszczyć się o tranzytowe noclegi. Ja z Gdańska mam przechlapane.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi