Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nocleg Słowenia Postojna

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baak4
Croentuzjasta
nocleg Słowenia Postojna

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 01.06.2010 20:56

Szukam taniego noclegu Słowenia miejscowość Postojna i okolicach (jaskinie ,groty itp.)
dla 4 os. 1 noc :?:
dzięki
mar00ha_
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mar00ha_ » 01.06.2010 23:17

baak4 napisał(a):Szukam taniego noclegu Słowenia miejscowość Postojna i okolicach (jaskinie ,groty itp.)
dla 4 os. 1 noc :?:
dzięki

Spokojnie znajdziesz na miejscu. Byłęm tam kilka lat temu i w okolicznych miejscowościach było mnóstwo kwater do wynajęcia. Jedź bez stresu.

mar00ha
baak4
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 02.06.2010 14:02

dzięki :wink: mam nadzieje że tak będzie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2010 14:37

baak4 napisał(a):dzięki :wink: mam nadzieje że tak będzie

Potwierdzam słowo pisane mar00ha_ , miejsc sypialnych w okolicy jaskiń jest bardzo dużo.

Pozdrawiam.

smoki3
mar00ha_
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mar00ha_ » 02.06.2010 14:53

baak4 napisał(a):dzięki :wink: mam nadzieje że tak będzie

Spokojnie coś znajdziesz... Właściwie, to zanim zacząłem czytać to forum, jeździłem sobie na luzaku po całej Europie i nie przejmowałem się problemami. Chciałem po drodze do Chorwacji jechać do Postojnej Jamy, to jechałem. Nocleg się znajdował. Chciałem zatrzymać się w Wiedniu na noc, to się zatrzymywałem. Tak samo, po drodze do Chorwacji, zwiedziłem Kehlsteinhaus - w jakiejś okolicznej wiosce znalazłem dom z napisem "Zimmer frei" i przy mojej zerowej znajomości języka niemieckiego wynająłem przyzwoity pokój.
Nie ma się co spinać niepotrzebnie. To są wakacje i można do sprawy podejć luźno. No chyba, że jazda z dziećmi - tu, oczywiście, trzeba inaczej podejść do tematu.

mar00ha
baak4
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 03.06.2010 13:28

Znacie może ceny noclegów ?

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone