Poszukuję taniego noclegu pod Brnem w drodze do Chorwacji. Chciałbym się zatrzymać na 1 dobę z rodziną (łącznie 4 osoby dorosłe). Co do odległości od Brna to nie ma znaczenia, może być nawet pod samą granicą austriacką.
Pozdrawiam
petr napisał(a):Proponuje pojechac dalej konkretnie do Mikulov na granicy z Austria , jest tam mnostwo hotelikow tranzytowych takich na jedna noc. 2 lata temu nocowalismy w hotelu Eliska, za 4 osoby zaplicilismy 1600 koron i butelke wina z tamtejszych winnic dostalimy gratis.
Fenistil napisał(a):petr napisał(a):Proponuje pojechac dalej konkretnie do Mikulov na granicy z Austria , jest tam mnostwo hotelikow tranzytowych takich na jedna noc. 2 lata temu nocowalismy w hotelu Eliska, za 4 osoby zaplicilismy 1600 koron i butelke wina z tamtejszych winnic dostalimy gratis.
Dzięki za odpowiedź, czyli można powiedzieć, że mogę jechać w ciemno, nie przejmując się noclegiem w Czechach?
Pozdrawiam
edit, znalazłem coś na forum:
forum/viewtopic.php?p=117993
kendzior napisał(a):Napewno nie polecam moto"cos tam"za Brnem od strony Chorwacji. Nie dośc że drogi to jeszcze smród koniami i szambem. Na dodatek, na śniadanie nie ma co zjeść. Kurczak pieczony w tłuszczu "fuj" i jakieś żeberka też w tłuszczu z jakims obślizgłym ryżem. No i jeszcze woda w prysznicach śmiedząca. Nie miałem takiej nocy nigdzie poza Kłajpedą.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi