Nocleg po drodze z katowic do cieszyna w poblizu granicy
Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pilatom napisał(a):Witam... Może ktoś zna jakiś w miarę niedrogi nocleg na 2 osoby /ja z zona/ w okolicach Cieszyna lub motel po drodze z Katowic? Coś polecacie?
Gdybyś jednak zdecydował się na przekroczenie granicy w Zwardoniu, to polecam supertanie schronisko "Dworzec Beskidzki"
2007.09 - 17zł/osobę
Ostatnio edytowano 10.05.2008 13:38 przez el_guapo, łącznie edytowano 1 raz
Zadzwoniłem do Warszowic a tam zonk delikatny..cena w internecie max 35zł/osobe a przez telefon 70zł/os...Podziękował...może macie inne namiary? Dwa łóżka na nocleg ze śniadaniem ale w rozsądnej cenie..
To może coś w Beskidzie Śląskim ,tam na pewno baza noclegowa bardzo duża a do Cieszyna 20 minut i sympatycznie spędzić wieczór w naszych górach . Polecam Brenną lub Ustroń bo to na wylocie od trasy Cieszyn-Bielsko.Może coś takiego - robiłem tam imprezę dla 30 osób , lokal z basenem ale nie wiem ile skasują za nocleg tranzytowy.
http://regor.in-poland.net/
profet napisał(a):Jak z Białegostoku to Cieszyn to nie połowa trasy. Też mieszkam na Podlasiu ale nocuję w Austrii lub na granicy w Czechach np W Mikulowie.