Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nocleg po drodze

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kamillo
Turysta
nocleg po drodze

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamillo » 04.04.2006 17:39

Witam Wszystkich. Wyjażdzam do Cro w czerwcu z północy Polski do Orebić. Jadę przez Niemcy i szukam taniego noclego dla 4 osób w Słoweni przy trasie Wiedeń-Zagrzeb. Czy autostrada z Drezdna do Teplic jest otwarta? Proszę o rady.mój namiar: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
piotr.liwoch
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.liwoch » 05.04.2006 21:10

Jeśli chcesz przenocować na Słoweni to polecam piękny pensjonat w miejscowości PODLEHNIK. Jest to 3 km. przed granicą Słoweńsko-Chorwacką jadąc w kierunku Zagrzebia. W samym Podlehniku przy stacji paliw jest duży motel w którym również można przenocować. (ale wiadomo jak to się śpi przy stacji paliw). Ja polecam pensjonat, Gostiśće ,,Ob Ribniku" w tej samej miejscowości. Będąc 200m. przed wspomnianą stacją paliw, skręcasz w prawo - kierunek Gorca. A z tamtąd już tylko 400m. i znajdziesz się w pięknym pensjonacie nad brzegiem pięknego jeziora. Cena noclegu od osoby w sezonie to 20 EURO ze śniadankiem w pokoju 2 osobowym. Miły Słowen nie liczy za dzieci - ale nie wiem do ilu lat.
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 06.04.2006 17:39

Ja tam nigdy nie byłem za zatrzymywaniem sie w pensjonatach jeśli to na trasie zatrzymać sie na poboczu zdrzemnąć wiadomo ze tak nie wypoczniech ale zawsze sie lepiej jedzie i można troche zaoszczędzić no chyba że macie kase i nie możecie żyć bez wygody to co innego :) propozycja którą podał kolega powyżej wydaje sie być w miare rozsądna słyszałem gorsze... ale ja i tak zostane przy swoim spaniu w autku :) pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2006 18:52

piotr.liwoch napisał(a):Cena noclegu od osoby w sezonie to 20 EURO ze śniadankiem w pokoju 2 osobowym. Miły Słowen nie liczy za dzieci - ale nie wiem do ilu lat.

Świnki o tyle macie rację (nigdy nie wiem z iloma świnkami mam do czynienia jednocześnie :lol:), że trudno, żeby uprzejmy Słoweniec (Słowen :P) nie był miły za 20E / osoba :lol:
choc z drugiej strony istotnie jest wielkoduszny, że nie liczy za kapiszonki :lol: :P :lol:
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 06.04.2006 19:04

Świnki - całkowicie się z Wami zgadzam dopóki jadę sam albo we dwoje, też zawsze śpię w samochodzie. Ale jak mi się powiększy rodzina to będę inaczej kwiczał :D
pzdr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2006 19:06

otóż kurna to :lol:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone