Niedrogi nocleg dla 8 młodych osób
napisał(a) @ppl3 » 22.01.2016 08:25
Witam was moi Mili,Podjąłem się zorganizowania wycieczki dla mnie i moich przyjaciół bo uważam trochę inaczej niż oni ze wycieczka na własną rękę będzie dla nas lepsza i według mnie tańsza. Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji. Po rozmowach z przyjaciółmi wywnioskowaliśmy ze szukamy miejsca w okolicach tych trzech miast i jednej wyspy Zadar, Splicie, Makarskiej albo wyspa Rab . Nie mamy pojęcia czy to na pewno dobre, ale mam nadzieję, że żadne z nich się nie zawiedzie. (Jeżeli macie jakieś inne bardzo fajne miejsca w których też jest pięknie i niedrogo to jak najbardziej chciałbym żebyście się podzielili nimi ze mną proszę podeślijcie mi jakieś namiary na prywatne kwatery to mój e-mail
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Jedziemy dosyć liczną grupą będzie nas 8 osób. Chcielibyśmy w miarę blisko mieć do morza ale przejście 300-600m też nie będzie problemem:), kwota maksymalna jaką chcielibyśmy zapłacić za nocleg to 15Euro/osoba. Mam nadzieję ze kwota którą podałem nie jest za niska i uda się coś znaleźć. Jeżeli macie coś minimalnie droższego to tez będzie akceptowalne
Edit.
Wyjazd w lipcu,podróżują same dorosłe osoby, jedziemy własnym transportem. Interesuje nas raczej większe miasteczko z kilkoma restauracjami, kawiarniami. Zwiedzanie też wchodzi w grę ,ale będziemy mieć swojego busa więc podjechanie gdzieś nie będzie dla nas problemem. Przepraszam za utworzenie wielu wątków, ale jak przeglądałem forum to niektóre posty zarosły już grubą warstwą kurzu.
Pozdrawiam was serdecznie i liczę na waszą pomoc:)
Ostatnio edytowano 22.01.2016 09:25 przez
@ppl3, łącznie edytowano 1 raz