Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam!
Może macie namiary na apartament w okolicy Trogiru lub Sibenika którzy z możliwością wynajęcia na jedną noc, oczywiście w rozsądnej cenie.
Z góry dziękuję!
Tylko z pozoru sprawa wydaje się prosta.... pisze e-mail za e-mailem i nikt nie chce wynająć na 1 noc...
Czy uważacie, że nie potrzebnie się martwie i na jedną noc zawsze się coś znajdzie w ciemno??? Może jestem panikara....ale wynajmowanie na jeden dzień nie jest zbyt opłacalne, a w obawach utwierdzają mnie opinie innych, że z wynajęcie kwatery na jedną noc w tym regionie turystycznym stanowi problem:(
Czekam na rady.....
Z góry dziękuje i prosze o cierpliwość...
Patka
Witam. Zdaje się, że możesz mieć problem, tym bardziej, że żądasz noclegu dodatkowo w dobrej cenie. Jedno kłóci się z drugim. Choć raz zdarzyło mi się nocować jedną noc w miejscowości Stari Grad i nie miałem z tym żadnych problemów. Chcę zaznaczyć, że była to połowa sierpnia i godzina ok. 23. Musisz próbować, sądzę, że coś powinnaś znaleźć. Pozdrawiam. Piotr
Piotrek dzięki za pocieszenie...
Dla mnie rozsądna cena to tak maksymalnie 20EUR za osobę co za 3 daje cenę 60 EUR ( tyle płacę za nocleg w Grazu)...
Może jeszcze ktoś poradzi...