Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nocelg w okolicy Graz (koniecznie pokój z lodówką)

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kkk6969
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkk6969 » 13.06.2010 21:03

W związku z tym 86 na Węgrzech w remoncie - polecę przez Austrię i poszukuję noclegu w okolicach Graz (ale pokój z lodóweczką) - nie mam lodówki na prąd. Pokój 2 osoby dorosłe i 2 dzieci.
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 14.06.2010 09:16

myślę, że o wiele rozsądniej będzie kupić lodówkę samochodową i podłączyć ją pod prąd w pokoju- w Graz mogę polecić hotel oekotel ( niestety bez lodówek)
My w tym roku zaopatrzyliśmy się w lodówkę samochodową koszy niewysoki (około 230zł z przesyłką 32l) i przynajmniej wiemy że dowieziemy wszystko w stanie niezmienionym. A oekotel jest w miarę tani i do tego obok jest stacja benzynowa z paliwkiem o wiele tańszym niż na autostradzie. :lol:
mayorbien
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mayorbien » 14.06.2010 09:42

Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 14.06.2010 10:29

w Graz mogę polecić hotel oekotel ( niestety bez lodówek)

w Oekotelu w Graz jest lodówka, ba, jest cała kuchnia do dyspozycji gości (z jadalnią) - to jest takie pomieszczenie sąsiadujace ze śniadaniownią (drzwi przesuwane)!

trzeba tylko kluczyk od Pani wziąć, bo kuchnia jest wspólna - wiem, bo korzystałem,

pzdr, K.
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 14.06.2010 10:35

Tego nie zanotowałam, ale może dlatego, że nawet nie jedliśmy śniadania, bo opuściliśmy hotel o 5 rano :lol:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 14.06.2010 11:16

Tego nie zanotowałam, ale może dlatego, że nawet nie jedliśmy śniadania, bo opuściliśmy hotel o 5 rano

ja tam dzieciom mleko podgrzewałem, poza tym jestem sprytny, jak chrabąszcz, jak gajowy!
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 14.06.2010 21:07

Krystof napisał(a):
Tego nie zanotowałam, ale może dlatego, że nawet nie jedliśmy śniadania, bo opuściliśmy hotel o 5 rano

ja tam dzieciom mleko podgrzewałem, poza tym jestem sprytny, jak chrabąszcz, jak gajowy!

Dobrze wiedzieć- już mamy nocleg z 17 na 18 lipca zarezerwowany więc jakąś kawkę rano bym wypiła niekoniecznie z automatu stojącego przy drzwiach- a dla tych co zamierzają w tym hotelu nocować, polecam ciepłe bułeczki ze stacji benzynowej obok hotelu i pizzę z małej pizzerii w miasteczku Pychotka
:wink:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone