Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

No to wpadłem...

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
toudee
Cromaniak
No to wpadłem...

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 18.01.2008 08:02

No to wtopiłem.
Tak zachwalałem CRO wśród znajomych, że w ubiegłym roku wyekspediowałem nad Jadran 25 osób (włącznie ze mną i moją połowicą).
Wieść się rozeszła i na ten rok do Primošten mam.... 38 osób.
Kumpel coś szepnął kumplowi, kuzyn swoim znajomym, zadzwonili znajomi, którzy byli z nami już wcześniej w CRO...i się uzbierało.
Kurde chyba będę musiał jakieś biuro turystyczne założyć.
Muszę gdzieś to towarzystwo rozlokować na razie prowadzę negocjacje z biurem podróży dotyczące zorganizowania imprezy dla naszej grupy, ale obawiam się, że mogą wywalić cenę z kosmosu.
Wtedy będę musiał szukać sam - organizacja imprezy oczywiście na mojej głowie.
Może podeślecie namiar na jakąś agencję turystyczną w Primošten z rozsądnymi cenami. Nie wyobrażam sobie negocjacji cen przy tak licznej grupie z poszczególnymi właścicielami apartamentów.
Ale se narobiłem, chyba trzeba będzie zacząć się zachowywać asertywnie...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.01.2008 08:27

No to pięknie 8O :lol: - jedziecie wszyscy w jednym terminie :?: :!:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.01.2008 08:48

Chorwacka izba turystyczna (czy jakoś tak) powinna Cię zatrudnić i słono płacić za taką 8O reklamę :lol:

Biuro Turystyczne NIK (wiem jak to brzmi ale taka jest nazwa :lol:) ul. Raduca 2, tel. 022/57 12 00, e-mail: primosten(at)nik.hr 22-40 euro za pokój 2 osobowy 28-75 euro za apartament 2 osobowy, 40-110 euro za apartament 4 osobowy

Powyższe dane zaczerpnąłem z książki "Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - praktyczny przewodnik" wydanej przez Pascala

Pozdrav :papa:
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 18.01.2008 09:00

Może zdecydujecie się na primostenski Camp Adriatic?
Namiotów w Chorwacji w tyle osob jeszcze nie ćwiczyłam, ale tak licznym gronem jeździmy od wielu lat na łakę nad jednym z kaszubskich jezior...
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 18.01.2008 18:54

Janusz napisał:
No to pięknie - jedziecie wszyscy w jednym terminie ?

Jedziemy jedną grupą jak w ubiegłym roku. Ja zawsze jeżdżę w drugiej połowie czerwca, a okazuje się, że pozostałym ten termin pasuje jak żaden inny.
Muszę wszystkim na początku zaznaczyć, że reklamacji nie przyjmuję, bo inaczej będę miał zrypany urlop. Nie opędzę się.
W innym przypadku można by brać jakąś prowizję i wczasy po części zwróciły by się.
Ale tak jak tu golić z kasy znajomków, a swoją droga obawiam się o swoją wątrobę gdy zaczną sie podziękowania za niezapomniane wakacje.
No cóż sam sobie jestem winny.
Tyle naopowiadałem o CRO, że teraz zbieram żniwo swego gadulstwa.
:D
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 18.01.2008 18:58

Leszek Skupin napisał:
Biuro Turystyczne NIK (wiem jak to brzmi ale taka jest nazwa icon_lol.gif) ul. Raduca 2, tel. 022/57 12 00, e-mail: primosten(at)nik.hr 22-40 euro za pokój 2 osobowy 28-75 euro za apartament 2 osobowy, 40-110 euro za apartament 4 osobowy

Dzięki za namiar już na nich trafiłem w necie. Realnie biorę ich pod uwagę jako alternatywę dla "naszego" biura podróży.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 18.01.2008 20:39

toudee napisał(a):No to wtopiłem.
Tak zachwalałem CRO wśród znajomych, że w ubiegłym roku wyekspediowałem nad Jadran 25 osób (włącznie ze mną i moją połowicą).
Kumpel coś szepnął kumplowi, kuzyn swoim znajomym, zadzwonili znajomi, którzy byli z nami już wcześniej w CRO...i się uzbierało.
Muszę gdzieś to towarzystwo rozlokować na razie prowadzę negocjacje z biurem podróży dotyczące zorganizowania imprezy dla naszej grupy, ale obawiam się, że mogą wywalić cenę z kosmosu.
Może podeślecie namiar na jakąś agencję turystyczną w Primošten z rozsądnymi cenami. Nie wyobrażam sobie negocjacji cen przy tak licznej grupie z poszczególnymi właścicielami apartamentów.

Pogadaj z Andrzejem J.
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 18.01.2008 21:17

autobus juz zalatwiłeś :wink:
pozdrawiam serdecznie
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 18.01.2008 22:11

toudee odezwij sie na :sapertg@interia.pl
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 18.01.2008 23:09

Raz byłem w jedenastu, nie szło tego opanować. Ten chce frytki, ten chce
siusiu, temu rakija nie pasi! Jurek jak się mówi na to , jak smakuje to, czemu to piwo jest takie dobre :wink: Ale niestety to nie Cromaniacy.
Życzę Tobie, aby cała 38 osobowa ekipa była Cromaniacka!!!
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 19.01.2008 09:01

Dla mnie wyjazd w dwie rodziny to za dużo.... Fajnie jest sie spotkać w Cro na 2-3 dni. Nikt się wzajemnym towarzystwem nie meczy, nie ma problemów z frytkami czy rakija :roll: :wink: i jest super, czego wszystkim na wczasach w tym roku i następnych życzę.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 19.01.2008 11:30

Też sobie nie wyobrażam wyjazdu w takiej ekipie, jeśli to odpoczynkiem ma sie nazywać ;) Ale każdy wypoczywa jak lubi, Toudee z ekipą pewnie będzie się bawił super, gorzej ich apartamentowi sąsiedzi :wink: :twisted:
pinija
Globtroter
primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) pinija » 19.01.2008 15:06

ello jak to z primostenem nik turs ma taie ceny chyba troche zaduze piknij moze si cos wykabinyje dal twojej grupy
pozdrawiam pinija
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 19.01.2008 15:15

Witam!!Powodzenia. :) Ale ładny NIK :)

:D :D :D :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 19.01.2008 16:32

http://e-adriatic.com/pwd_janek_hr.htm
Napisz do Janka.Podjedzie ,zrobi zdjęcia ,podeśle imejlem.Bardzo sympatyczny i solidny człowiek.Napisz też swoją cenę.Pewnie znajdziecie wspólny język. :wink:
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone