petris napisał(a):[img]
Nie wierze...Te znajomości to chyba tylko biznes ...
Zwiedzamy Split
toudee napisał(a):Dziękuję wszystkim za informacje.
Byłem u rodziny we Wrocku i z 38 osób zrobiło się 41.
Żona już obawia się o możliwość wypoczynku w takiej grupie. Jak ktoś na miejscu przyjdzie do mnie i będzie "kwękał", że "w apartamencie tapeta jest krzywo przyklejona" to chyba utłukę. .
Na razie czekam na ofertę z biura podróży, ale już zaczyna się - temu nie pasuje autobus, ten chciałby apartament z klimą.
Generalnie przy cenach za wynajęcie autobusu po przeliczeniach wychodzi, że transport byłby opłacalny dla małych rodzin duże musiałyby do interesu dopłacić.
Co do cen Janka - jeśli byłyby w takiej wysokości to pasuje. Jak tylko dostanę ofertę z biura zaraz się z nim kontaktuję.
Jeszcze raz dzięki.
toudee napisał(a):Dziękuję wszystkim za informacje.
Żona już obawia się o możliwość wypoczynku w takiej grupie. Jak ktoś na miejscu przyjdzie do mnie i będzie "kwękał", że "w apartamencie tapeta jest krzywo przyklejona" to chyba utłukę. .
Na razie czekam na ofertę z biura podróży, ale już zaczyna się - temu nie pasuje autobus, ten chciałby apartament z klimą.
Generalnie przy cenach za wynajęcie autobusu po przeliczeniach wychodzi, że transport byłby opłacalny dla małych rodzin duże musiałyby do interesu dopłacić.
Co do cen Janka - jeśli byłyby w takiej wysokości to pasuje. Jak tylko dostanę ofertę z biura zaraz się z nim kontaktuję.
Jeszcze raz dzięki.
woka napisał(a):toudee napisał(a):Dziękuję wszystkim za informacje.
Jeszcze raz dzięki.
Nie wiem jak to się stało ale szczerze współczuję.
Myślę również, że wina leży jak zawsze pośrodku ze wskazaniem na .... Ciebie. Myślę również, że dasz radę i będzie dobrze. O swoim wypoczynku raczej zapomnij, ponieważ chęć sprostania wyzwaniu, skutecznie wpompuje tyle adrealiny że starczy jeszcze do "sylwestra". ...........ale czego to nie robi się dla przyjaciół.
Karol099 napisał(a):Jeśli uda Ci się już znaleźć dom gdzie ulokujesz wszystkich przyjaciół to myślę ,że spokojnie możesz zejść poniżej 10 euro za osobę w sezonie, jeśli jedziesz w drugiej połowie czerwca tym bardziej.
Znam dużo ludzi w Chorwacji, ale żaden znajomy nie ma tak dużego domu niestety ... wiec mimo wszystko wydaje mi sie ze będziesz musiał szukać kilku domów. Sprobuj napisać do Janka chłopak na pewno postara Ci sie pomoc
AndrzejJ. napisał(a):Karol099 napisał(a):Jeśli uda Ci się już znaleźć dom gdzie ulokujesz wszystkich przyjaciół to myślę ,że spokojnie możesz zejść poniżej 10 euro za osobę w sezonie, jeśli jedziesz w drugiej połowie czerwca tym bardziej.
Znam dużo ludzi w Chorwacji, ale żaden znajomy nie ma tak dużego domu niestety ... wiec mimo wszystko wydaje mi sie ze będziesz musiał szukać kilku domów. Sprobuj napisać do Janka chłopak na pewno postara Ci sie pomoc
Kiedy pojechałem zobaczyć apartamenty ze zdjęć ,okazało się ,że był jeden rodzynek. Jeden apartament był z przerobionego garażu .......na apartament.
Całe szczęście ,że znalazł się chętny z .....grupy.
madzia1981 napisał(a):Toudee chyba zdajesz sobie sprawę że wszystkim nie dogodzisz?
Ja bym zrezygnowała z załatwiania apartamantów, no chyba że przysięgną, że na miejscu nie będą Cię nękać i krzywo patrzeć bo coś im nie będzie odpowiadać!
Bo twoje wakacje zamienią się tam na miejscu w koszmar!
Karol099 napisał(a):madzia1981 napisał(a):Toudee chyba zdajesz sobie sprawę że wszystkim nie dogodzisz?
Ja bym zrezygnowała z załatwiania apartamantów, no chyba że przysięgną, że na miejscu nie będą Cię nękać i krzywo patrzeć bo coś im nie będzie odpowiadać!
Wystarczy ,że weźmie dla siebie tak dużą prowizję aby wystarczyła mu na drugi dłuuuuugi odpoczynek juz bez "ekipy" hehe
AndrzejJ. napisał(a):Karol099 napisał(a):madzia1981 napisał(a):Toudee chyba zdajesz sobie sprawę że wszystkim nie dogodzisz?
Wystarczy ,że weźmie dla siebie tak dużą prowizję aby wystarczyła mu na drugi dłuuuuugi odpoczynek juz bez "ekipy" hehe
To też proszę Mateuszowi vel Karolowi 099 skasować.
Karol099 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Karol099 napisał(a):madzia1981 napisał(a):Toudee chyba zdajesz sobie sprawę że wszystkim nie dogodzisz?
To też proszę Mateuszowi vel Karolowi 099 skasować.
Nie moja wina ze nazywam sie Mateusz Karol S.
Ogólnie kto mi wytyka to Cezar vel Planton vel Chesjowisz vel AndrzejJ vel ...
Posty w temacie o wieku skasowalem to był juz mocny off top