_Piotrek_ napisał(a):Coraz częściej spoglądam w tamtym kierunku, chociaż do Belize i Gwatemali raczej nie pojadę. Pewnie jeszcze nie raz tu zajrzę, jak już do tego wyjazdu dojdzie. Tak duzo tych gadów?, czy to tylko ze względu na to że, u nas jest ich o wiele mniej to tak wzbudzały Twoje/Wasze zainteresowanie?
Aglaia napisał(a):majkik75 napisał(a): Ja jeśli bym kiedyś dotarł to chyba w pierwszej kolejności bym chciał zobaczyć Teotihuacán a potem Palenque. Te Twoje odwiedzone miejsca także.
Teotihuacan było nam zdecydowanie nie po drodze bo to jednak tuż obok Mexico City. Palenque na pewno byłoby na naszej liście jeśli zdecydowalibyśmy się na sam Meksyk, bez przyległości, bo to akurat byłoby "do zrobienia" w czasie, który mieliśmy.
Franz napisał(a):Aglaia napisał(a):majkik75 napisał(a): Ja jeśli bym kiedyś dotarł to chyba w pierwszej kolejności bym chciał zobaczyć Teotihuacán a potem Palenque. Te Twoje odwiedzone miejsca także.
Teotihuacan było nam zdecydowanie nie po drodze bo to jednak tuż obok Mexico City. Palenque na pewno byłoby na naszej liście jeśli zdecydowalibyśmy się na sam Meksyk, bez przyległości, bo to akurat byłoby "do zrobienia" w czasie, który mieliśmy.
Na mnie w Meksyku największe wrażenie wywarło Teotihuacán oraz Palenque. Do gustu przypadło mi również Acapulco.
A Twoją relację przeczytałem z prawdziwą przyjemnością.
Pozdrawiam,
Wojtek