Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

No i skończyła mi się TRAVARICA, ALE MOIM OCZOM UKAZAŁA SIĘ

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 29.08.2007 18:13

Słuchjcie czy widział ktoś z Was w Polsce ten trunek ? Mozna to w naszych marketach gdzieś dostać. Skończyło się i będę tęsknił do przyszłego roku.. :)
Ostatnio edytowano 05.09.2007 15:43 przez Bahama, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty
Re: No i skończyła mi się TRAVARICA :(

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2007 18:31

Bahama napisał(a):Słuchjcie czy widział ktoś z Was w Polsce ten trunek ? Mozna to w naszych marketach gdzieś dostać. Skończyło się i będę tęsknił do przyszłego roku.. :)

Też kiedyś szukałem ale nie znalazłem :cry: Ale z drugiej strony to może i dobrze bo jakbym kupił w sklepie wyrób travarico-podobny to by mnie chyba coś trafiło i to na miejscu. Tak jak raz skusiłem sie na kupno Prosku w Makro :twisted: jak mi ktoś powie, że to to samo to chyba Prosku w życiu nie pił :wink: A wracając do travaricy to nawet jakby była to by to było coś rozcieńczonego a nie oryginalny bimber powyżej 50 %. Lepiej poczekac do następnego wyjazdu, idzie się przemęczyc ale warto bo człowiek napije się prawdziwej travaricy a nie czegoś co koło niej tylko stało. Ale jak Cie tak męczy to zawsze możesz wpaśc tu:
http://stores.ebay.de/Cro-Nation_Spirit ... 3QQfrsrcZ1
Pozdrav :papa:
Bahama
Cromaniak
Re: No i skończyła mi się TRAVARICA :(

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 29.08.2007 20:29

20 euro z wysyłką... heh.... :)
Pozdrawiam
adrian1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adrian1 » 30.08.2007 13:43

Bahama, mieszkam pod Kaliszem i jadę od 15 września do Chorwacji, napisz mi na gg 9332504 to jakoś się może zgadamy i kupię Ci travaricę, pozdrawiam Adrian
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 30.08.2007 13:46

Travarica jest dość droga ;) My zrobiliśmy tak...

Kupiliśmy jedną travaricę i jedną czyściochę :D. Jak się travarica skończyła to przelaliśmy czyściochę do butelki po travaricy postała dwa tygodnie i miała ten sam smak jak travarica :D, a była dużo tańsza :P

slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 30.08.2007 14:45

drogi leszku twie butelki ??????????????
musily by miec po 20 litrow zeby bylo w sam raz :D
artur 29
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur 29 » 30.08.2007 19:45

Mnie także skończyło się to doskonałe cudeńko z sibenicką katedrą w środku.
[img][img]http://images13.fotosik.pl/60/98e91ffb65d83d3cm.jpg[/img][/img]
Pożegnalny prezent od naszych gospodarzy.
Ostatnio edytowano 30.08.2007 19:57 przez artur 29, łącznie edytowano 2 razy
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 30.08.2007 19:50

Leszek Skupin napisał(a):Travarica jest dość droga ;) My zrobiliśmy tak...

Kupiliśmy jedną travaricę i jedną czyściochę :D. Jak się travarica skończyła to przelaliśmy czyściochę do butelki po travaricy postała dwa tygodnie i miała ten sam smak jak travarica :D, a była dużo tańsza :P

Dwa razy tej samej cytryny nie wyciśniesz.Także druga butelka to była siła sugestii. :wink:
A Ty Bahama napisz na mój imej swój adres to Ci buteleczkę wyślę.
Uzależnienie od travaricy to ciężka choroba :D leczy się ją travaricą. :D
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 30.08.2007 19:57

platon napisał(a):A Ty Bahama napisz na mój imej swój adres to Ci buteleczkę wyślę.

Rety ! Życie mi uratujesz :) Oczywiście muszę się jakoś zrewanżować ! mój e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , napisz swój bo nie mozna się z forum kontaktować ! Pozdrowienia ! Artur
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 30.08.2007 20:49

Bahama napisał(a):
platon napisał(a):A Ty Bahama napisz na mój imej swój adres to Ci buteleczkę wyślę.

Rety ! Życie mi uratujesz :) Oczywiście muszę się jakoś zrewanżować ! mój e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , napisz swój bo nie mozna się z forum kontaktować ! Pozdrowienia ! Artur

chesjowisz () op.pl
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 31.08.2007 18:24

Jest szansa, że kilka miłych chwil jeszcze z Tavaricą spędzę :) Dziękuję kolego Andrzeju ! To wszystko dzięki forum i wspaniałym forumowiczom ! Pozdrawiam
Artur
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 05.09.2007 15:53

Przychodzę dziś do domu... No dobra wiedziałam, że może niedługo znowu zdegustuję TRAVARICĘ :), ale to co zobaczyłem przerosło moje oczekiwania ! Najpierw opakowanie ! W życiu takiego nie widziałem :)
Obrazek
Potem butelka... Normalnie odjazd...
Obrazek
No i te kieliszki....
Obrazek
Przecież ja tego wżyciu nie będę pił, bo szkoda... :) Panie Andrzeju ! Cała rodzina dziękuje serdecznie ! Jesli tylko będę mógł się zrewanżować !
Artur
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 05.09.2007 20:28

Pisąłeś Bahama, ze zabrako Ci travaricy, dostałeś piękną flaszeczkę z kieliszkami, piszesz, że szkoda otwierac, nie zabraknie więc Ci tego wyśmienitego napoju.
Tyle razy byłem w Cro, a tak ładnie opakowanej travaricy nie widziałem, szkoda, ale teraz będę szukal, na prezent wyśmienita
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 05.09.2007 20:42

A ja przywiozlem w tym roku flaszke Travaricy, ale Pani ktora sprzedala mi ja, chyba zapomniala dodac kieliszki ;).Dostalem litr tego trunku w butelece po naszej Wyborowej ;).Na pytanie skad wziela butelki od naszej Wyborowej odpowiedziala, ze kupuja w discotece ;).Ktora wg was ma lepszy smak, ta pedzona u gospodarzy, czy ta w ladnych buteleczkach kupiona w sklepach?.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 05.09.2007 20:54

Ktora wg was ma lepszy smak, ta pedzona u gospodarzy, czy ta w ladnych buteleczkach kupiona w sklepach?.[/quote]

Zdecydowanie wolę pędzoną domowym sposobem, gospodarską, ale w prezencie bardziej wypada przywieżć firmową, z kieliszkami. (takie jest moje zdanie)
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone