Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

No i nie Chorwacja tylko Turcja

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
aga i jacek
Croentuzjasta
No i nie Chorwacja tylko Turcja

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 29.03.2008 17:25

W zeszłym roku przez ponad 8 miesięcy palnowania Chorwacji , ustalania trasy i w ogóle w połowie maja wykupiliśmy Tunezję . w tym roku też zaczęłam planować Chorwację ale wyszło ,że cena podobna ale wygoda lepsza( mam na myśli lot samolotem opcja All zamiast samodzielnej kuchni pod namiotem- ja wiem to też ma swój urok) no i lecimy do Turcji 11 czerwca do hotelu Sonas Alpina. No i tu moje pytani był tam ktoś?? a może niedaleko?? Co można zwiedzić wypozyczając samochod bo wycieczki fakultatywne nie wchodzą w rachubę .
Plava
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plava » 29.03.2008 18:57

Witajcie, Turcja ogólnie jest super(bylam w zeszłym roku).Opini o swoim hotelu poszukajcie na portalu turystycznym www.wakacje.pl :)
aga i jacek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 29.03.2008 20:14

opinię czytałam ale jestem bardziej optymistka niż te opinie wystawione przez nie wiem kogo.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.03.2008 22:22

Sas, Ty już przestań planować to może jeszcze pojedziesz do Cro... :):)
Nie planuj spotkania w Niedzicy to się spotkamy!! :):):)
Pozdrav!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.03.2008 23:10

Sławomir Wocial napisał(a):Sas, Ty już przestań planować to może jeszcze pojedziesz do Cro... :):)
Nie planuj spotkania w Niedzicy to się spotkamy!! :):):)
Pozdrav!

Sławku - "Aga i Jacek" to chyba nie "Sas" z Warszawy o której myślisz :wink: :lol: :papa:
aga i jacek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 30.03.2008 06:59

fakt my to nie "Sas"
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.03.2008 11:03

Przepraszam , nie spojrzałem!! :) Pomyliłem sie bo na warszawskim spotkaniu rozmawiałem z Aneta na ten właśnie temat :):)

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe