Belluna napisał(a):Ja to podziwiam, że te Wasze dzieciaczki dały radę Ston i Dubrownik w jednym dniu zaliczyć
Dzielne były,małej pomogły opowieści o księżniczkach uwięzionych.A starszy robił fochy ale szedł.
Belluna napisał(a):Ja to podziwiam, że te Wasze dzieciaczki dały radę Ston i Dubrownik w jednym dniu zaliczyć
Bocian napisał(a):kaczurek76@gmail.com napisał(a):Korcula nocą kojarzy mi się z Hvarem nocą strasznie dużo turystów,wszyscy siedzą po knajpach i się dobrze bawią.Lecz z dzieciami nie wypada tak balować.
A to ciekawa teoria z tymi dziećmi...
Bocian napisał(a):Rżące świnie na Ilji Dobre
kaczurek76@gmail.com napisał(a):Bocian napisał(a):kaczurek76@gmail.com napisał(a):Korcula nocą kojarzy mi się z Hvarem nocą strasznie dużo turystów,wszyscy siedzą po knajpach i się dobrze bawią.Lecz z dzieciami nie wypada tak balować.
A to ciekawa teoria z tymi dziećmi...
Kiedyś bylismy w Ivan Dolać i nasza stancja się mieściła przed samym barem,nocą siedzieli turyści i szaleli a dzieciaki robiły co chciały(U NAS STRAŻ MIEJSKA BY DAWNO BYŁA W TYM BARZE).Wakacje wakacjami ale co one się napatrzyły w tym barze..
kaczurek76@gmail.com napisał(a):Bocian napisał(a):Rżące świnie na Ilji Dobre
Są dziki ,nawet gdzieś stoi znak aby na nie uważać.Właśnie mąż mi przypomniał jak opowiadał mu gospodarz że dziki zniszczyły jego plantację winogron na zboczu góry(coś w tym musi być)
kaczurek76@gmail.com napisał(a):I słynne zraszacze
kaczurek76@gmail.com napisał(a):Dzielne były,małej pomogły opowieści o księżniczkach uwięzionych.A starszy robił fochy ale szedł.
Powrót do Nasze relacje z podróży