dzięki za info
udanego wypoczynku
Jerzyz napisał(a):Padają informacje o opłatach za wjazd na wyspę, a co jest z opłatami jak tam się mieszka np. 2 tygodnie, czy każdy wjazd samochodem jest płatny.
Jerzyz
s-max napisał(a):Jerzyz napisał(a):Padają informacje o opłatach za wjazd na wyspę, a co jest z opłatami jak tam się mieszka np. 2 tygodnie, czy każdy wjazd samochodem jest płatny.
Jerzyz
Tak, płaci sie za każdy wyjazd i wjazd. Dla urozmaicenia można sobie pojechac do Valbiska i poplynąc promem (autem) na Cres albo Rab.
ikar napisał(a):A ja wróciłem z Baśki 30 czerwca. Wspaniałe 2 tygodnie. Jechalismy z Głogowa - Krapkowice - Chałupki - Ostrava - Brno - Mikulow-Wieden-Graz-Maribor-Ljubljana-Baska. Droga bez problemów, korków. Gładko i do przodu. Nie spodziewałem się że będzie aż tak fajnie. Cała rodzina bardzo zadowolona. Pogoda dopisała (temepratury 28-34 stopnie, woda również przyjemna). W Basce już sporo ludzi ale jeszcze nie tyle żeby było uciazliwe. Pewnie w szczycie tłumy, ale taki już pewnie urok tej miejscówki. Byliśmy na plazy w Starej Baśce, błotach Cizici i Vrbniku - gorąco polecam.
Mieszkaliśmy tu: http://www.zarok23.com/en/
Cicho, blisko do plazy, sklepu i całkiem blisko żeby dojsc do promenady. Idelane, zacienione miejsce, z super tarasem. Dzieciaki miały gdzie polatać. Same plusy. Polecam.