Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nigdy Nie Bylem W Chorwacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 06.04.2007 13:29

A bardzo chciałbym pojechać w lipcu - pierwsze dwa tygodnie. Nie mam jednak pojęcia gdzie zakotwiczyć. Boję się jechać w ciemno. Przez internet nie chciałbym przepłacać.
Zabieram całą rodzinkę: dwoje dzieci (5 i 12 lat), babcię (60lat) no i żonę. Bardzo lubimy się kąpać w wodzie i leżeć na słoneczku.

Bardzo bede się cieszył z każdej otrzymanej od Was informacji w sprawie odpowiedniego apartamentu lub bungalow'u.

Poradźcie proszę.

Paweł

piszcie - będę czytał, wrażeniami z pobytu na pewno się podzielę

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 06.04.2007 19:01

Witaj w Chorwacji!
polecam link:zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Violetta Szudra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Violetta Szudra » 06.04.2007 19:10

Witam nowicjusza na forum.Mogę Ci polecić Biuro Turystyczne z którego i ja w tym roku jadę do Cro. Jest To Biuro Z Rybnika ,,Croatia" mają w ofercie sporo apartamentów i Bungalowów w całej Chorwacji w zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnych poszukiwań. :papa: Ps.Jak chcesz mogę Ci przesłać katalog -mam jeszcze na zbyciu.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 06.04.2007 20:34

A ja nie polecam żadnych biur turyst. :(
Przecież przez internet możesz wybrać
apartament marzeń , w dowolnym zakątku Cro,
taniej o 20 - 40 % niż poprzez biuro.
Masz do wyboru tysiące apartamentów .
Życzę dobrego wyboru i Wesołych Świąt . :D
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 06.04.2007 21:10

Bardzo bede się cieszył z każdej otrzymanej od Was informacji w sprawie odpowiedniego apartamentu lub bungalow'u.

Poradźcie proszę.

Zajrzyj do swojej skrzynki, być może, że znajdziesz tam coś dla siebie. Pozdrawiam :lol:
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 07.04.2007 08:54

możesz coś wybrać po lekturze mojej strony
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
są tam również namiary na apartamenty
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 07.04.2007 11:09

pa_wel_hal napisał(a):A bardzo chciałbym pojechać w lipcu - pierwsze dwa tygodnie. Nie mam jednak pojęcia gdzie zakotwiczyć. Boję się jechać w ciemno. Przez internet nie chciałbym przepłacać.
Zabieram całą rodzinkę: dwoje dzieci (5 i 12 lat), babcię (60lat) no i żonę. Bardzo lubimy się kąpać w wodzie i leżeć na słoneczku.

Poradźcie proszę.

Paweł

piszcie - będę czytał, wrażeniami z pobytu na pewno się podzielę

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witaj my ze znajomymi z Gliwic wybieramy się na początku lipca w okolice Riwiery Makarskiej jest nas 7 osób w tym 3 dzieci w wieku 6/7/9 lat jak nie macie z kim się zabrać to możecie jechać z nami.
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 07.04.2007 11:11

może jeszcze jedna rodzinka znajomych też z nami pojedzie 2+2 wiek dzieci 5/9 lat. :D
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 07.04.2007 11:52

Znam to biuro,-Croatia z Rybnika- nie polecam...strasznie drogie. :(
Jeśli ma to być wyjazd własnym samochodem to zdecydowanie polecam wybrać bezpośrednią ofertę z chorwackich stron internetowych np.
Korespondencję mailową można prowadzić po polsku lub angielsku. No i oczywiście chorwacku...ale jak to pierwszy wyjazd to tego języka Pan jeszcze pewnie nie opanował.Pozdrawiam , życzę miłych wakacji.Jaco
Violetta Szudra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Violetta Szudra » 07.04.2007 12:53

jac61b napisał(a):Znam to biuro,-Croatia z Rybnika- nie polecam...strasznie drogie. :(
Jeśli ma to być wyjazd własnym samochodem to zdecydowanie polecam wybrać bezpośrednią ofertę z chorwackich stron internetowych np.
Korespondencję mailową można prowadzić po polsku lub angielsku. No i oczywiście chorwacku...ale jak to pierwszy wyjazd to tego języka Pan jeszcze pewnie nie opanował.Pozdrawiam , życzę miłych wakacji.Jaco
Witam nie uważam żeby to Biuro było drogie ,to zależy kto jakie ma wymagania - mają tańsze oferty i droższe ,ja wybrałam akurat hotel z wyżywieniem HB i jest taniej niż tej samej kat. w Polsce . Wzeszłym roku także byłam w CRO z tanim biurem podróży i byłam zwiedziona ( coś za coś).Pozdrwaiam :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 07.04.2007 14:46

jac61b napisał(a):Znam to biuro,-Croatia z Rybnika- nie polecam...strasznie drogie. :(

Jaco - masz zdecydowanie rację co do biura Croatia . Ja bym dodał do tego jeszcze wszystkie pozostałe biura w Polsce. :cry:
Jak już ktoś upiera się przy biurze - to polecam czeskie ( cesko more je v chorvatsku ). Tysiące ofert internetowych czekają na chętnych . Trzeba wykazać tylko trochę własnej inicjatywy. :?
Jaco - myślę że niebawem podyskutujemy znowu o CRO - najlepiej ''pod wodą'' :D
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.04.2007 15:56

mkm napisał(a):

Jaco - masz zdecydowanie rację co do biura Croatia . Ja bym dodał do tego jeszcze wszystkie pozostałe biura w Polsce. :cry:
Jak już ktoś upiera się przy biurze - to polecam czeskie ( cesko more je v chorvatsku ). Tysiące ofert internetowych czekają na chętnych . Trzeba wykazać tylko trochę własnej inicjatywy. :?
Jaco - myślę że niebawem podyskutujemy znowu o CRO - najlepiej ''pod wodą'' :D

A ja zdecydowanie czeskie odradzam. Z uwagi na to, na co się napatrzyłam przez cały sezon na miejscu. Nielegalne kuchnie, zamykane w połowie sezonu przez chorwacką inspekcję (jakbyście widzieli warunki, w jakich oni gotowali dla swoich gości - u nas to na obozach harcerskich nawet takich beznadziejnych warunków nie było). O przemycanej żywności i beczkach (nie butelkach!) czeskiego, taniego piwa... Jesli za to wszystko i tak trzeba zapłacić, to już lepiej wspierać gospodarkę własnego kraju :) I jechać z polskim biurem podróży - nie przesadzajmy - nie wszystkie są oszustami :) A to, co jest dla kogo tanie, a co drogie? Każdy widzi cenę i sam decyduje na co wyda swoje pieniądze...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.04.2007 17:55

To, co dla jednego drogie, dla innego do zaakceptowania. Nie można drzeć łacha z pośredników!!!!
Jeżeli się z nich korzysta, to nie wieszajcie na nich psów.
Polak ma to do siebie, że jeżeli samemu nie chce się znaleźć/nie umie/boi się, później korzysta, to rozdziera szty, że drogo i szuka sposobów, jak kogos wyrolować!
Ja, jak korzystam, to płacę i nie dyskutuję. To jest praca tych ludzi (ciężka) i dla idei nie będą komuś robić dobrze.
Jeżeli czytający te słowa mają trochę inteligencji, to niech sobie wnioski sami wyciągną :roll: .
Violetta Szudra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Violetta Szudra » 07.04.2007 18:33

Ale rozgorzała dyskusja-przepraszam ale to ja poruszyłam wątek biura Croatia ,a mieliśmy pomóc tylko Pawłowi . Plumek zgadzam sie z Tobą ,że nie wszystkie Biura podróży są oszustami. Fux ja również jak korzystam to płacę i za dużo nie dyskutuje ,bo nie mieszkam w Cheratonach tylko w podrzędnych hotelach i widzę jak Ci ludzie Którzy tam pracują są wyzyskiwani i słabo opłacani (z resztą podobnie jak w Polsce też ) i staram się zawsze postawić w sytuacjach tych osób . Pozdrawiam i wszystkim życzę Wesołych ,Pogodnych Świąt .Viola.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 07.04.2007 19:59

Z rezerwacją pryw. apartamentu (np. w biurze Croatia ) to jest tak :
- biuro rezerwuje apartament w chorwackiej agencji turyst. w wybranym rejonie.
- klient bardzo mało wie o wybranym przez siebie apart. ( biuro podaje tylko przybliż. odległość od morza )
- wszystko decyduje się na miejscu w momencie zgłoszenia się do chorw. agencji
- póżniej to albo się ma szczęście albo pecha :?
Dlatego polecam każdemu kto wybiera się do tego pięknego kraju - bezpośr. kontakt z gospodarzem poprzez internet. W google wpisujesz wybraną miejsc. + apartmani i masz kolorowy zawrót głowy od propozycji. O apartamencie i miejscu położenia wiesz praktycznie wszystko .
:D
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone