Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nigdy Nie Bylem W Chorwacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 14.05.2007 14:22

[/quote] Witaj my ze znajomymi z Gliwic wybieramy się na początku lipca w okolice Riwiery Makarskiej jest nas 7 osób w tym 3 dzieci w wieku 6/7/9 lat jak nie macie z kim się zabrać to możecie jechać z nami.[/quote]

Bardzo miło z waszej strony, dzięki za zaproszenie. Jednak muszę wyjechać na koniec czerwca. Ale - świat jest mały. Może się spotkamy. Dziś wiem jedno, że chciałbym pojechać właśnie na Makarską
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 14.05.2007 17:06

toudee napisał(a):możesz coś wybrać po lekturze mojej strony
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
są tam również namiary na apartamenty

To juz chyba przesada z reklamowaniem swojej stronki!
Gdzie się nie wejdzie ,w jakikolwiek temat to tylko moja stronka i moja stronka jest najlepsza!
A tak naprawde to tam nic ciekawego na niej niema !
moze zmienisz forum znajdz sobie inne !?
:evil:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.05.2007 17:20

walidom napisał(a):

Gdzie się nie wejdzie ,w jakikolwiek temat to tylko moja stronka i moja stronka jest najlepsza!

toudee wypowiedział się tylko raz w tym wątku, więc nie wiem, dlaczego tak się naprężasz.
Nie masz ochoty korzystać z jego wiedzy, to tego nie czyń.
Tyle na temat.
Jeżeli powołuje się na własną stronę, to tylko po to, abyś nie musiał googlować za dużo. Już widzę, jakie profity z tej komercji dostaje :lol: .
Pochwal czlowieka, że ma tyle samozaparcia, aby swoimi doświadczeniami podzielić się z innymi, a nie kisić dla siebie.
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 14.05.2007 17:21

walidom napisał(a):

Ale masz zapłon :wink: Po dwóch tygodniach się czepiasz :wink: daj linka do swojej (CIEKAWSZEJ)stronki :wink: :) :D :lol:
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 14.05.2007 18:14

walidom napisał(a):To juz chyba przesada z reklamowaniem swojej stronki!

Chyba nieuważnie czytam :(
Nigdzie nie spotakłem tekstu ""moja stronka jest najlepsza!""

Chyba czas odwiedzić okuliste :)

"walidom" daj na luz i przedstaw swoją strone internetową w której znajdziemy ciekawe relacje z pobytu w CRO :) i miejsca w które warto zagladać.

Powodzenia :)
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 15.05.2007 06:58

Szanowni Cromaniacy
Jestem tu niewiele czasu, a już zdążyłem się przekonać, że wielu z Was pisze tylko dla siebie, dla ilości postów, dla gwiazdek pod nickiem. Odpuście sobie uwagi. Zastosujecie sie do idei. Granica pomiędzy reklamą a podzieleniem się informacjami zawsze będzie cienka i krucha.

Co do jakości stron - czy to ważne jaka jest ich jakość???
Spełniają swoje zadanie - przekazują informacje.

Zatem od dziś - dajemy pokój ludziom dobrej woli.

Czekam na następne posty - także to o których ktoś myśli że są reklamowe.

Pozdrawiam wszystkim pozytywnie zakręconych.
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 17.05.2007 07:50

walidom napisał:

Aby nie odchodzić od wątku krótko:
dzięki tym którzy skomentowali post walidom-a na "moją korzyść"
Stronka nie jest komercyjna - płacę za jej utrzymanie na serwerze - to raz i z tytułu jej istnienia nie osiągam żadnych korzyści.

Strona powstała również z przyczyn egoistycznych.
Gdybym po moich pobytach w CRO miał szczegółowo odpowiadać na pytania dla tzw. "żółtodziobów" musiałbym siedzieć godzinami przed kompem - tak rzucam namiar na stronę i załatwione - to po drugie.

Co do jej oceny rzecz gustu - Twoja ocena jest pierwszą krytyczną jaką przeczytałem,a do tej pory o jej przydatności i potrzebie istnienia wypowiedzieli sie cromaniacy ze znacznie większym forumowym stażem niż Ty - to po trzecie.

Jeśli uważasz, że strona z opisami pobytu w Chorwacji - miejsca sprawdzone, warte zobaczenia, ze sprawdzonymi apartamentami itd. jest nieprzydatna to naprawdę nie wiem czego oczekujesz po informacjach zamieszczonych w internecie - to po czwarte.

Weź pod uwagę jak sformułowany został temat postu i sama informacja w nim zawarta.
Gdybym miał opisać walory wszystkich miejsc które odwiedziłem z podaniem namiarów na apartamenty, przeczytanie mojego postu w tym temacie zajęłoby dobrych kilkanaście minut - to po piąte

I tyle sorry, że nie na temat ale trochę mnie ruszyło.
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 17.05.2007 13:58

toudee napisał(a):walidom napisał:

Aby nie odchodzić od wątku krótko:
dzięki tym którzy skomentowali post walidom-a na "moją korzyść"
Stronka nie jest komercyjna - płacę za jej utrzymanie na serwerze - to raz i z tytułu jej istnienia nie osiągam żadnych korzyści.

Strona powstała również z przyczyn egoistycznych.
Gdybym po moich pobytach w CRO miał szczegółowo odpowiadać na pytania dla tzw. "żółtodziobów" musiałbym siedzieć godzinami przed kompem - tak rzucam namiar na stronę i załatwione - to po drugie.

Co do jej oceny rzecz gustu - Twoja ocena jest pierwszą krytyczną jaką przeczytałem,a do tej pory o jej przydatności i potrzebie istnienia wypowiedzieli sie cromaniacy ze znacznie większym forumowym stażem niż Ty - to po trzecie.

Jeśli uważasz, że strona z opisami pobytu w Chorwacji - miejsca sprawdzone, warte zobaczenia, ze sprawdzonymi apartamentami itd. jest nieprzydatna to naprawdę nie wiem czego oczekujesz po informacjach zamieszczonych w internecie - to po czwarte.

Weź pod uwagę jak sformułowany został temat postu i sama informacja w nim zawarta.
Gdybym miał opisać walory wszystkich miejsc które odwiedziłem z podaniem namiarów na apartamenty, przeczytanie mojego postu w tym temacie zajęłoby dobrych kilkanaście minut - to po piąte

I tyle sorry, że nie na temat ale trochę mnie ruszyło.

do Toudee

masz absolutną rację i nie przejmuj się takimi jak walidom - jemu jeszcze wiele brakuje - jeszcze życie go nauczy. T tylko kwestia czasu
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 17.05.2007 16:52

toudee napisał(a):Gdybym po moich pobytach w CRO miał szczegółowo odpowiadać na pytania dla tzw. "żółtodziobów" musiałbym siedzieć godzinami przed kompem - tak rzucam namiar na stronę i załatwione
Co do jej oceny rzecz gustu - Twoja ocena jest pierwszą krytyczną jaką przeczytałem,a do tej pory o jej przydatności i potrzebie istnienia wypowiedzieli sie cromaniacy ze znacznie większym forumowym stażem niż Ty.
Jeśli uważasz, że strona z opisami pobytu w Chorwacji - miejsca sprawdzone, warte zobaczenia, ze sprawdzonymi apartamentami itd. jest nieprzydatna to naprawdę nie wiem czego oczekujesz po informacjach zamieszczonych w internecie.
Gdybym miał opisać walory wszystkich miejsc które odwiedziłem z podaniem namiarów na apartamenty, przeczytanie mojego postu w tym temacie zajęłoby dobrych kilkanaście minut

Toudee to między innymi dzięki Tobie i Twojej stonie jeżdżę do Chorwacji. :papa:
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 17.05.2007 22:04

pa_wel_hal napisał:
masz absolutną rację i nie przejmuj się takimi jak walidom - jemu jeszcze wiele brakuje - jeszcze życie go nauczy. T tylko kwestia czasu

majeczka napisała:
Toudee to między innymi dzięki Tobie i Twojej stonie jeżdżę do Chorwacji.

Dzięki i pozdrawiam serdecznie.
Za Waszą przyczyną nabieram przekonania, że moja kasa za serwer nie idzie na marne.
Już znikam i nie "zabagniam" wątku.
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 18.05.2007 08:12

wybrałem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

to okolice pomiędzy Splitem a Makarską

zamierzam dokonać przedpłaty,

Czy jest na forum ktoś, kto zna Villę Peka lub okolice?
Może jakieś wskazówki lub uwagi? - Chętnie wysłucham.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nigdy Nie Bylem W Chorwacji - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone