napisał(a) toudee » 17.05.2007 07:50
walidom napisał:
To juz chyba przesada z reklamowaniem swojej stronki!
Gdzie się nie wejdzie ,w jakikolwiek temat to tylko moja stronka i moja stronka jest najlepsza!
A tak naprawde to tam nic ciekawego na niej niema !
moze zmienisz forum znajdz sobie inne !?
Aby nie odchodzić od wątku krótko:
dzięki tym którzy skomentowali post walidom-a na "moją korzyść"
Stronka nie jest komercyjna - płacę za jej utrzymanie na serwerze - to raz i z tytułu jej istnienia nie osiągam żadnych korzyści.
Strona powstała również z przyczyn egoistycznych.
Gdybym po moich pobytach w CRO miał szczegółowo odpowiadać na pytania dla tzw. "żółtodziobów" musiałbym siedzieć godzinami przed kompem - tak rzucam namiar na stronę i załatwione - to po drugie.
Co do jej oceny rzecz gustu - Twoja ocena jest pierwszą krytyczną jaką przeczytałem,a do tej pory o jej przydatności i potrzebie istnienia wypowiedzieli sie cromaniacy ze znacznie większym forumowym stażem niż Ty - to po trzecie.
Jeśli uważasz, że strona z opisami pobytu w Chorwacji - miejsca sprawdzone, warte zobaczenia, ze sprawdzonymi apartamentami itd. jest nieprzydatna to naprawdę nie wiem czego oczekujesz po informacjach zamieszczonych w internecie - to po czwarte.
Weź pod uwagę jak sformułowany został temat postu i sama informacja w nim zawarta.
Gdybym miał opisać walory wszystkich miejsc które odwiedziłem z podaniem namiarów na apartamenty, przeczytanie mojego postu w tym temacie zajęłoby dobrych kilkanaście minut - to po piąte
I tyle sorry, że nie na temat ale trochę mnie ruszyło.