Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nigdy Nie Bylem W Chorwacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 07.04.2007 20:54

zgadzam się z "mkm" , w dobie internetu pośrednik jest niepotrzebny...a biuro jest tylko pośrednikiem.Z biurem byłem tylko raz, czeskim biurem , w Hotelu "Labineca" w Gradacu, ale to było zaraz po wojnie, wiec samemu było pewne ryzyko.Teraz absolutnie polecam bezpośredni kontakt z hotelem czy gospodarzem apartamentu.Pozdrawiam, też wszystkim życzę Wesolych Świąt.
ps. mkm, przez chwilę myślalem o "dyskusji pod wodą" że chodzi o nurkowanie obok Hvaru,hahah..potem zrozumiałem. :lol: :lol:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 07.04.2007 20:57

mkm napisał(a):Z rezerwacją pryw. apartamentu (np. w biurze Croatia ) to jest tak :
- biuro rezerwuje apartament w chorwackiej agencji turyst. w wybranym rejonie.
- klient bardzo mało wie o wybranym przez siebie apart. ( biuro podaje tylko przybliż. odległość od morza )
- wszystko decyduje się na miejscu w momencie zgłoszenia się do chorw. agencji
- póżniej to albo się ma szczęście albo pecha :?
Dlatego polecam każdemu kto wybiera się do tego pięknego kraju - bezpośr. kontakt z gospodarzem poprzez internet. W google wpisujesz wybraną miejsc. + apartmani i masz kolorowy zawrót głowy od propozycji. O apartamencie i miejscu położenia wiesz praktycznie wszystko .
:D

Ale ktoś mimo wszystko się na takie właśnie warunki zgadza. Jest świadomy. Może mu tak wygodniej, bo jest okropnie niezdecydowany i woli, kiedy ktoś inny za niego zdecyduje, a on zostanie postawiony przed faktem dokonanym? :)
Wolny wybór.
Co do szukania w necie - no - też róznie bywa z tym opisem - czasem jest lakoniczny i człek się nic nie dowie, nie mówiąc już o tym, że czasem są opisane po prostu nierzetelnie. Ale na pewno tam, gdzie dużo zdjeć z domu, apartamentów, okolicy - bardziej wiarygodnie :)
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 10.04.2007 07:51

Święta minęły - uff.
Teraz trzeba znowu popracować - do majowego weekendu - a może weekend właśnie w Chorwacji?

Dziękuję wszystkim za entuzjastyczne podejście do tematu. Wasze uwagi i opinie wezmę pod uwagę i mam nadzieję coś znaleźć dla rodzinki,

Do wszystkich którzy odwiedzali Chorwację z dziećmi - czy są miejsca które powinienem unikać z powodu dzieci?

Czy jest miejsce, które powinienem odwiedzić przede wszystkim?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 10.04.2007 19:45

Chorwację należy oglądać od A - Z . :D Niczego w tym temacie nie wolno ukrywać przed dziećmi. :D
ania77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania77 » 10.04.2007 19:57

A ja polecam odważyć się i pojechać w ciemno. Nie kupujesz kota w worku, na miejscu wybierasz co Ci pasuje, jak masz zapał, targujesz, a w pierwszej połowie lipca nie ma problemów nawet na Istrii.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 10.04.2007 20:09

mkm napisał(a):Z rezerwacją pryw. apartamentu (np. w biurze Croatia ) to jest tak :
- biuro rezerwuje apartament w chorwackiej agencji turyst. w wybranym rejonie.
- klient bardzo mało wie o wybranym przez siebie apart. ( biuro podaje tylko przybliż. odległość od morza )
- wszystko decyduje się na miejscu w momencie zgłoszenia się do chorw. agencji
- póżniej to albo się ma szczęście albo pecha :?
Dlatego polecam każdemu kto wybiera się do tego pięknego kraju - bezpośr. kontakt z gospodarzem poprzez internet. W google wpisujesz wybraną miejsc. + apartmani i masz kolorowy zawrót głowy od propozycji. O apartamencie i miejscu położenia wiesz praktycznie wszystko .
:D

Jest jednak nieco mały problem, otóż nie każdy z tych gospodarzy ma internet, nawet o ile ma własną stronę. Spróbuj przez forumowiczów, o ile wiesz gdzie chcesz jechać. :papa:
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 10.04.2007 22:35

majeczka napisał(a): Spróbuj przez forumowiczów

ja też poproszę :wink: chesjowisz(@)op.pl
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 11.04.2007 06:30

mkm napisał(a):Chorwację należy oglądać od A - Z . :D Niczego w tym temacie nie wolno ukrywać przed dziećmi. :D

na pewno nie będę ukrywał tego co piękne, dzięki :D
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 11.04.2007 06:34

Majeczka napisała:
mkm napisał(a): Jest jednak nieco mały problem, otóż nie każdy z tych gospodarzy ma internet, nawet o ile ma własną stronę. Spróbuj przez forumowiczów, o ile wiesz gdzie chcesz jechać. :papa:

właśnie problem polega na tym gdzie pojechać. Jak napisałem wcześniej, najbardziej zależy mi na dzieciach, na plaży o najdrobniejszej frakcji, o możliwie najmniejszej ilości jeżowców.
Poza tym, wolę spokój niż hałasy z pobliskiej drogi czy okolicznych barów
Gosia Begovic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia Begovic » 11.04.2007 21:33

Polecam Dramalj (Crikvenica) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Polsko-chorwacka rodzina.pa
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 11.04.2007 22:36

Nam bardzo odpowiadała Nemira, kawałeczek za Omisiem-byliśmy z dziećmi, wtedy 3 i 7 lat.Miło i spokojnie było, plaża też ok.
kasia i tomek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia i tomek » 14.04.2007 11:21

Witam serdecznie. Bardzo proszę o informacje na temat noclegów w Chorwacji. Chodzi mi o jakieś mieszkanie dla 4 osob gdzie byłyby dwie sypialnie. Bardzo proszę o informacje na e-maila. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
piotrek.k
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrek.k » 29.04.2007 10:36

ja też poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
turysta61
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) turysta61 » 29.04.2007 11:24

ja też proszę o namiar na apartament ale nie na wyspie dla 4osób w tym dwójka dzieci 10 i 15 lat od 15 lipca adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 30.04.2007 18:47

ja juz pare razy byłem w Jugosławi a potem w croati i zawsze jechałem w ciemno!
przed wyjazde zawsze odwiedzałem nasze forum zeby dowiedzieć sie czego nowego na temat miejscowosci i nowych zmian na temat chorwacji!
To tu uzyskałem najwiecej i najlepszych informacji które sporzytkowałem na wakacjach!
Dlatego tez radze ci jechać w ciemno a apartament szukać w necie na stronkach ! tam zawsze coś znajdziesz dla siebie !
Okolice vodice chyba są najlepsze dla dzieci woda nie jest zbyt głeboka i plaze tez nie najgorsza ale moge sie mylić
Powodzenia i udanego urlopu!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nigdy Nie Bylem W Chorwacji - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone