Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

niezła ściema z tą chorwacją

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arten
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arten » 30.06.2002 21:48

Do Pimpka
Jeśli chodzi o imprezkę to wystarczy przyjechać do naszej wsi pod Tychami na Śląsku :P Po co tłuc sie taki szmat drogi do chorwacji czy hiszpanii.
Pozdrawiam Wszystkich Imprezowiczów :!: :!:
Pimpek
Globtroter
Re: Impreza w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pimpek » 02.07.2002 07:28

Agnieszka napisał(a):Pimpek rozumiem Twój problem. Chcesz się i pobawić i odpocząć. Ja i mój mąż również chcemy pogodzić przyjemne z bardziej przyjemnym.
Pozdrawiam :wink:

nie będę się powtarzał.
kto czyta nie błądzi drogi panie arten
8O
Kris
Impreza w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kris » 02.07.2002 08:51

Drogi Pimpku!
Mysle, ze wiele osob (wlaczajac mnie) lubi w czasie wakacji nie tylko wylegiwac sie na plazy, ale wieczorkiem czegos sie napic i pojsc do knajpki czy na dyskoteke. Sam pierwszy raz w tym roku pojade do Chorwacji i niestety tez nie znalazlem nigdzie zadnych konkretnych informacji o "zyciu nocnym" w chorwackich kurortach. Z doswiadczen znajomej wiem natomiast, ze praktycznie w kazdym wiekszym kurorcie jest przynajmniej jedna dyskoteka... I trzeba wierzyc, ze tam gdzie dotrzemy bedzie nie tylko pieknie ale i imprezowo!
Pozdrawiam
K.
Keszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keszel » 02.07.2002 09:29

W czasie zeszłorocznego pobytu na Chorwacji spotkałem kilku "pimpków".
Przez nich Chorwaci zmieniają powoli dobrą opinię na temat Polaków.
Pimpek- odpuść sobie, zostań lepiej w Polsce.
Krzysztof. :x
daro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro » 02.07.2002 20:00

:D
Drodzy forumowicze dajmy spokój sobie z pimpkiem , przecież on się tylko tym bawi . Przyszedł na forum z zapytaniem na temat Chorwacji , jej atrakcji porównując do Hiszpanii będąc gościem - leszczem . Następnie poprzez inne posty chciał jechać na południe podpuszczając innych forumowiczów - Grecja ? i został nagle podróżnikiem , ale w/g mnie jemu chodziło tylko żeby pojechać do Albanii , albo do Pacanowa kozy kuć . Przecież to jest Koziołek Matołek /Nie obrażając tego prawdziwego / . Na starym forum był też gość jak pamiętacie , który zrobił zamęt tylko dla jaj . Tak więc dajmy sobie i jemu spokój i żyjmy dalej tak jakby jego ..... postów nie było.
Z pozdrowieniami i udanych wczasów
:lol: 8) Daro
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 02.07.2002 20:20

daro napisał(a)::D
Drodzy forumowicze dajmy spokój sobie z pimpkiem , przecież on się tylko tym bawi . Przyszedł na forum z zapytaniem na temat Chorwacji , jej atrakcji porównując do Hiszpanii będąc gościem - leszczem . Następnie poprzez inne posty chciał jechać na południe podpuszczając innych forumowiczów - Grecja ? i został nagle podróżnikiem , ale w/g mnie jemu chodziło tylko żeby pojechać do Albanii , albo do Pacanowa kozy kuć . Przecież to jest Koziołek Matołek /Nie obrażając tego prawdziwego / . Na starym forum był też gość jak pamiętacie , który zrobił zamęt tylko dla jaj . Tak więc dajmy sobie i jemu spokój i żyjmy dalej tak jakby jego ..... postów nie było.
Z pozdrowieniami i udanych wczasów
:lol: 8) Daro

czyli "jest a jakoby nikogo nie bylo", doskonala mysl.
tak bede robil, chyba ze mi cisnienie skoczy. 8)
artur
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur » 02.07.2002 20:21

Wydaje mi się że ta pipa najdalej była na Słowacji
artur
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur » 02.07.2002 20:22

Przepraszam Pimpek, nie Pipa jak to napisałem powyżej.
Pimpek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pimpek » 02.07.2002 20:53

Drodzy forumowicze. mam wrażenie, że przeszkadza wam to, iż nie "obwijam w bawełnę" tego co chcę powiedzieć. dzięki dla pani agnieszki i pana Kris bo tylko oni potrafili dać mi wskazówki na które czekałem. widzę jednak, że dla wielu z was łatwiej jest obrażać niż pomagać. Przynajmniej jest ciekawie. W wyborze pomiędzy hiszpanią a chorwacją pomógł mi pan Waldemar Knapiński w poście z 21-06-2002 -pozdrawiam.
czemu jednak nie skorzystać z okazji i nie pojechać trochę dalej. w końcu zwiedzić dwa kraje w jedne wakacje, to nie byle co.
dzisiaj tylko tyle-jestem zmęczony 8O
daro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro » 02.07.2002 21:08

:D
Pimpek jak wrócisz to daj znać i podziel się wrażeniami .Nara
daro :lol:
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 02.07.2002 21:10

daro napisał(a)::D
Pimpek jak wrócisz to daj znać i podziel się wrażeniami .Nara
daro :lol:

..."a jakoby nikogo nie bylo..."
pimpek = powietrze
katti
chorwacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) katti » 02.07.2002 21:35

ej.....musze troszke obronic ...pimpka.....czemu wy jestescie tacy niemili.....???? :wink:
artur
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur » 02.07.2002 21:51

Bo my jesteśmy chorwacy nacjonaliści!!! :twisted:
stary admin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary admin » 02.07.2002 22:09

Ten temat też juz został wyczerpany.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko