Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Niezatapialny sen: Nurkowanie od A do Z. Lodowe ostatki.

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 03.01.2012 10:30

andrew_g napisał(a):Cze Roxi, Szczęśliwego Nowego Roku Ci życzę, ale czy jest coś, co odróżnia nurkowanie po alkoholu od np. prowadzenia samochodu po spożyciu ?

Cześć :)
Nie wiem jaka jest różnica, bo nie miałam możliwości porównania.
Nigdy nie prowadziłam samochodu, ani nie nurkowałam pod wpływem. A te dwa łyki szampana... nie bądźmy śmieszni :twisted:

kamil1929 napisał(a):Spoko nurkowanie,swietna sprawa :wink:

Hej Kamil.
Bardzo świetna, uzależniająca sprawa :)
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 03.01.2012 11:26

Roxi napisał(a):A te dwa łyki szampana... nie bądźmy śmieszni :twisted:

... i to w dodatku "rozwodnionego" ! ;) :lol:

... a po szampanie to wynurzenie szybsze zapewne jest ! ;)

Pozdrawiam.
andrew_g
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_g » 03.01.2012 11:54

Wiesz Roxi, fajne masz hobby, a skoro to tylko dwa łyki :lol: , dotychczas sądziłem, że faceci są bardziej skłonni do efekciarstwa i pozerstwa niż kobiety, a raczej nie wiele jest kobiet, które chwalą się np swoimi podbojami albo ilością spożytego alkoholu w tym pod wodą ;. bo to raczej domena mężczyzn :D. Jak dla mnie najbardziej dobijające jest to, że każdy wierzy w swoją nieomylność, no wiesz, rób jak uważasz ale uważaj jak robisz.
pzdr
A
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 03.01.2012 12:11

Hejka Roxi ! :)

Widzę że nurkujemy w tych samych akwenach :), tylko jakoś się spotkać nie możemy :):):)
Ale że szampanem nie "stuknełaś" się ze szkieletorami w samolocie?! Szkoooda...:) Toż oni tam marzną cały czas za sterami :)

Przy okazji dobrze wiedzieć że w grudniu jest tam dość dobra przejrzystość wody.

Z podwodnych zabaw, ciekawostek, atrakcji i nauki nura - polecam Hermanice :) Tylko po przykrych doświadczeniach to jedźcie dość dużą grupą i niech ktoś zostaje na górze do pilnowania dobytku.

Pozdrawiam serdecznie :)
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 03.01.2012 12:37

mariusz-w napisał(a):... i to w dodatku "rozwodnionego" ! ;) :lol:

... a po szampanie to wynurzenie szybsze zapewne jest ! ;)

:lol:

Wystrzeliliśmy do góry jak korki :twisted:

andrew_g napisał(a):Wiesz Roxi, fajne masz hobby, a skoro to tylko dwa łyki, dotychczas sądziłem, że faceci są bardziej skłonni do efekciarstwa i pozerstwa niż kobiety, a raczej nie wiele jest kobiet, które chwalą się np swoimi podbojami albo ilością spożytego alkoholu w tym pod wodą ;. bo to raczej domena mężczyzn .

Oj, chyba ktoś tutaj stwarza pozory czystego jak łza obywatela ;)
Szampański ranek pod wodą miał na celu pokazanie tego, że da się takie rzeczy zrobić 20m pod wodą.
Spotkanie ze wspaniałymi ludźmi, świeże powietrze, piękne widoki i frajda... a nie efekciarstwo.
Nie wszystko trzeba traktować serio, czasem można przymrużyć oko... kiedy trzeba być poważnym i statecznym, to trzeba, a kiedy można wygłupiać się na całego pozując do fotki z butelką szampana to trzeba z tego korzystać.

andrew_g napisał(a):Jak dla mnie najbardziej dobijające jest to, że każdy wierzy w swoją nieomylność, no wiesz, rób jak uważasz ale uważaj jak robisz.

Dobra zabawa, uśmiech na buzi i zadowolenie, trochę więcej radości z życia.
Nie masz ochoty nurkować, nie czujesz się na siłach zejść pod wodę- nie nurkujesz i wszystko jest jasne i proste.

Asia&Grześ napisał(a):Widzę że nurkujemy w tych samych akwenach , tylko jakoś się spotkać nie możemy.

No to nic, tylko trzeba się umówić i spotkać :)

Asia&Grześ napisał(a):Ale że szampanem nie "stuknełaś" się ze szkieletorami w samolocie?! Szkoooda... Toż oni tam marzną cały czas za sterami

Właśnie się zastanawialiśmy, czy wznieść toast na Koparce, czy na Samolocie.... padło na Koparę :)

Asia&Grześ napisał(a):Z podwodnych zabaw, ciekawostek, atrakcji i nauki nura - polecam Hermanice Tylko po przykrych doświadczeniach to jedźcie dość dużą grupą i niech ktoś zostaje na górze do pilnowania dobytku.

Hermanice bardzo lubię, było tak że stawialiśmy się tam co niedzielę.

O sytuacjach kiedy znikały samochody i pozostawiony dobytek też słyszałam, ale teraz ponoć się już tak nie zdarza.
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 03.01.2012 16:08

Roxi napisał(a):
andrew_g napisał(a):Cze Roxi, Szczęśliwego Nowego Roku Ci życzę, ale czy jest coś, co odróżnia nurkowanie po alkoholu od np. prowadzenia samochodu po spożyciu ?

Cześć :)
Nie wiem jaka jest różnica, bo nie miałam możliwości porównania.
Nigdy nie prowadziłam samochodu, ani nie nurkowałam pod wpływem. A te dwa łyki szampana... nie bądźmy śmieszni :twisted:

kamil1929 napisał(a):Spoko nurkowanie,swietna sprawa :wink:

Hej Kamil.
Bardzo świetna, uzależniająca sprawa :)

Pozdrawiam Roxi :wink: fantastyczne hobby :wink:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 04.01.2012 16:08

kamil1929 napisał(a):Pozdrawiam Roxi :wink: fantastyczne hobby :wink:

Również serdecznie pozdrawiam :)

I tak na poprawę humoru
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 04.01.2012 16:37

Roxi napisał(a):
kamil1929 napisał(a):Pozdrawiam Roxi :wink: fantastyczne hobby :wink:

Również serdecznie pozdrawiam :)

I tak na poprawę humoru

Spoko filmiki i stronka :wink:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 05.01.2012 22:54

Hej Roxi w Nowym! :D
Słyszałaś już o tym?
http://www.wykop.pl/ramka/987763/wynale ... e-skrzela/

Pzdr.
Anka
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 12.01.2012 13:55

mahadarbi napisał(a):Hej Roxi w Nowym! :D
Słyszałaś już o tym?
http://www.wykop.pl/ramka/987763/wynale ... e-skrzela/

No pomysł przedni, tylko z tego co mi wiadomo, to w wodzie nie ma powietrza tylko tlen, a na czystym tlenie nie można nurkować zbyt głęboko, ot kilka metrów... ale oczywiście mogę się mylić ;)

No u mnie ostatnio susza jak się patrzy- na narty też musi czasu wystarczyć ;), może w sobotę uda się gdzieś wyskoczyć. Pogoda zachęca, woda pewnie w miarę ciepła, nie ma co siedzieć w domu :)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 12.01.2012 14:01

Ja też już odliczam dni do nart. Nad wodą :D

Pzdr!
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 12.01.2012 14:08

Poprzedni weekend spędziłam na deskach w Czechach, teraz odliczam dni do 28 stycznia... Tyrol czeka :)

Kiedy ruszasz?
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 12.01.2012 14:10

Ja to delikatnie, u nas :wink: Zakopane ino, hej od 23 stycznia! Na Tyrol to jeszcze jako tako jeździć trzeba :wink:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 06.02.2012 09:30

No to ja już po nartowaniu :)
Jak zwykle białe szaleństwo.
W drodze powrotnej nie mogłam sobie odmówić i zjechaliśmy z autostrady w okolicach Attersee.
-12 stopni, a woda ani myśli zmieniać stan skupienia. Do tego nurkujących ekip też było troszeczkę.... sezon trwa cały rok ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 22.02.2012 08:18 przez Roxi, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.02.2012 09:36

Ty w tym sweterku na motorze jechałaś??? 8O

Kurde, Iron Lady :roll:

:lol:

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Niezatapialny sen: Nurkowanie od A do Z. Lodowe ostatki. - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies