mariusz-w napisał(a):... i to w dodatku "rozwodnionego" !
... a po szampanie to wynurzenie szybsze zapewne jest !
Wystrzeliliśmy do góry jak korki
andrew_g napisał(a):Wiesz Roxi, fajne masz hobby, a skoro to tylko dwa łyki, dotychczas sądziłem, że faceci są bardziej skłonni do efekciarstwa i pozerstwa niż kobiety, a raczej nie wiele jest kobiet, które chwalą się np swoimi podbojami albo ilością spożytego alkoholu w tym pod wodą ;. bo to raczej domena mężczyzn .
Oj, chyba ktoś tutaj stwarza pozory czystego jak łza obywatela
Szampański ranek pod wodą miał na celu pokazanie tego, że da się takie rzeczy zrobić 20m pod wodą.
Spotkanie ze wspaniałymi ludźmi, świeże powietrze, piękne widoki i frajda... a nie efekciarstwo.
Nie wszystko trzeba traktować serio, czasem można przymrużyć oko... kiedy trzeba być poważnym i statecznym, to trzeba, a kiedy można wygłupiać się na całego pozując do fotki z butelką szampana to trzeba z tego korzystać.
andrew_g napisał(a):Jak dla mnie najbardziej dobijające jest to, że każdy wierzy w swoją nieomylność, no wiesz, rób jak uważasz ale uważaj jak robisz.
Dobra zabawa, uśmiech na buzi i zadowolenie, trochę więcej radości z życia.
Nie masz ochoty nurkować, nie czujesz się na siłach zejść pod wodę- nie nurkujesz i wszystko jest jasne i proste.
Asia&Grześ napisał(a):Widzę że nurkujemy w tych samych akwenach , tylko jakoś się spotkać nie możemy.
No to nic, tylko trzeba się umówić i spotkać
Asia&Grześ napisał(a):Ale że szampanem nie "stuknełaś" się ze szkieletorami w samolocie?! Szkoooda... Toż oni tam marzną cały czas za sterami
Właśnie się zastanawialiśmy, czy wznieść toast na Koparce, czy na Samolocie.... padło na Koparę
Asia&Grześ napisał(a):Z podwodnych zabaw, ciekawostek, atrakcji i nauki nura - polecam Hermanice Tylko po przykrych doświadczeniach to jedźcie dość dużą grupą i niech ktoś zostaje na górze do pilnowania dobytku.
Hermanice bardzo lubię, było tak że stawialiśmy się tam
co niedzielę.
O sytuacjach kiedy znikały samochody i pozostawiony dobytek też słyszałam, ale teraz ponoć się już tak nie zdarza.