Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieuczciwi allegrowicze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
el_guapo
Cromaniak
Nieuczciwi allegrowicze

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 09.05.2006 11:16

Spotkałem sie ostatnio na allegro z 'plagą' nieuczciwych allegrowiczów oferujących GRATISOWE publikacje Chorwackiej Izby Turystyki - może jakiś dziwny jestem ale uważam coś takiego za nieeleganckie.

Ze swojej strony informowałem tylko osoby licytujące (kwoty jak za Gratisy były znaczne) o możliwości zamówienia/zassania tych publikacji ze strony ChIT.
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 09.05.2006 15:12

Inna sprawa, że mi nigdy nic nie przysłalim ,może mnie nie lubią albo co ?
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 09.05.2006 16:30

Na allegro jest formularz " zgłoś naruszenie zasad" i od tego są admini żeby np dac ostrzeżenie gościowi.

Druga sprawa to kwestia czy NOITRCH wie o tym. Zawsze można napisać do dziewczyn majla.
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 10.05.2006 07:16

Nie widzę w tym nic nie uczciwego. Gdybym ja marzył o takim informatorze to dlaczego nie wolno mi go kupić skoro co roku mi go nie przysyłają (mimo składanego zamówienia).
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 10.05.2006 07:34

Łukasz napisał(a):Nie widzę w tym nic nie uczciwego. Gdybym ja marzył o takim informatorze to dlaczego nie wolno mi go kupić skoro co roku mi go nie przysyłają (mimo składanego zamówienia).

Chyba Łukaszu, że jesteś "na czarnej liście :D" ale ja zawsze dostawałem (nie zawsze zgodnie z zamówieniem) . W tym roku też.
deste77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) deste77 » 10.05.2006 09:01

Racja, też zauważyłem swego czasu na Allegro informator o campingach. A jeśli chodzi o to czy przysyłają czy nie- dostałem już drugi raz ,nawet więcej niż chciałem :)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nieuczciwi allegrowicze
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone