Witajcie
Co tu dużo ukrywać - już po dwóch pobytach w Cro zakochaliśmy się w niej na maxa i pewne jest już, że nic tego nie zmieni. W sferze marzeń jest wyjazd na stałe Kto wie, chociaż w totka nie gram to może kiedyś się uda
Wracając do nietypowej relacji z podróży.
Już w tamtym roku mieliśmy sporządzić obszerną relację specjalnie DLA WAS forumowiczów, wyszło jak wyszło. Tym razem postanowiliśmy zrobić coś więcej. Z racji tego, że pracuję w branży SEO/SEM i kręci mnie Social Media postanowiłem to wykorzystać i zdać relację w formie ...bloga.
Naszego bloga nazwaliśmy CroLove.pl. W sieci jest bardzo krótko, już zauważam, że pojawił się o co najmniej o miesiąc za późno ponieważ cały czas mam telefony od znajomych, którzy właśnie wyjeżdżają do Cro i proszą o wszelkie porady
Na blogu będą pojawiać się informacje, które według nas są istotne i znacznie ułatwią odpoczynek w Chorwacji.
Oczywiście już w pierwszym wpisie nie zapomniałem o najważniejszej i najciemniejszej skarbnicy wiedzy o Chorwacji czyli o tym forum i tworzących go forumowiczach
Dla spokoju duszy i sumienia - nie mam zamiaru się tutaj reklamować chcę tylko przekazać informację, może akurat się komuś przyda.
Serdecznie zapraszamy
Agnieszka i Wojtek