Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Niestety już wróciłem

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 03.07.2005 22:31

A jeśli chodzi o przejazd to jeśli wyjedziesz o 18 to Polskę miniesz szybciej.Tomek wyjechał o 18 i o 7 rano był już w Mikulovie.
Pozdrawiam Rynioo :D :D :D
kwlj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwlj » 03.07.2005 22:34

No nie tydzień !!
Praktycznie 2 tygodnie. Ja to bede tylko tydzień na miejscu plus dojazd, dlatego chciałem sobie przedłużyć !!
A przy takich krótkich terminach to nie ma co myśleć żeby wszystko zobaczyć, są jeszcze następne lata wyjazdów do cro. Ale napewno zastosuje się do wskazówek.

Pozdrawiam
kwlj[/list][/u][/url][/b]
kwlj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwlj » 03.07.2005 22:36

No to miał rewelacyjny czas !!!!
Przy takim tempie to Zagrzeb nie jest taki straszny !!! :D

Pozdrawiam
kwlj
kwlj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwlj » 03.07.2005 22:40

Może udało by się nam razem jakoś spotkać po powrocie Beci i Tomka a przed naszym wyjazdem to by było fajnie, ale pewnie bedą jak zwykle problemy.

Pozdrawiam
kwlj
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 03.07.2005 22:47

Jestem jak najbardziej na tak jeśli chodzi o spotkanie. :D
A jeśli chodzi o przedłużenie pobytu to także jestem na tak.Chorwacja jest wspaniała i tydzień pobytu to za mało.
Rajkub
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rajkub » 04.07.2005 06:25

Witaj, czy mówiąc o Polce na Pagu, masz na myśli tą, która prowadzi też szkołę nurkowania?
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 04.07.2005 18:06

Nie wiem czy prowadzi Szkołę nurkowania.Ma biuro przy głownej drodze jak się wjeżdża do miasta.Słyszałem,ze ludzie pytali o nurkowanie i ona polecała im różne szkoły,tak więc sama chyba nie prowadzi,ale ma naprawdę duży wybór kwater.

Do kwlj:
mój numer gg 4704119 abyśmy nie zaśmiecali forum prywatnymi rozmowami.Odezwij się to Ci opowiem ze szczególami o Mincecie.
Rajkub
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rajkub » 04.07.2005 19:19

Dzięki :)
Juz wiem , o które biuro chodzi, szkoła nurkowania mieści się nad samą wodą, koło hotelu. Czyli Polonia w Pagu jest liczniejsza :lol:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 04.07.2005 21:34

Witajcie znawcy Pag-u. Jaka jest ta wyspa ? / szłyszałem nie za bardzo dobrą opinię a mam zamiar tam pojechać tzn. mam taka propozycję/. Czy warto czy lepiej jednak w inny rejon lecz w poblizu. ????
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 04.07.2005 23:12

Powiem tak:Ja po raz pierwszy byłem w Cro w 2002 roku właśnie na Pagu i od tego czasu co roku jeżdżę do Cro.Jeśli byłaby kicha to pewnie bym do Cro więcej nie pojechał.A w tym roku zrobiłem coś co robię bardzo rzadko.Wróciłem do miejsca w którym już byłem i stało się coś co zdarza się jeszcze rzadziej.To miejsce podobało mi się tak samo jak za pierwszym razem.Mi Pag podoba się bardzo.Podoba mi się ten księżycowy krajobraz(chociaż to tylko w poludniowej części wyspy -im barzdiej na północ tym bardziej zielono,jakkolwiek jeśli chodzi o zieleń to napewno daleko Pagowi do Korculi albo Hvaru)Fantastyczne są plaże na przeciwko miasta Pag.Malutkie zatoki z wysokimi nawisami skalnymi,fantastycznie przejrzystą wodą(takiej wody nie spotkałem jeszcze w żadnym innym miejscu Cro) i wspaniałymi widokami na Velebit.
Ja osobiście Pag polecam
Rajkub
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rajkub » 05.07.2005 07:49

Piąty raz jadę do Chorwacji i piąty raz na Pag :)
siudemasz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) siudemasz » 05.07.2005 11:47

rynioo napisał(a):Fantastyczne są plaże na przeciwko miasta Pag.Malutkie zatoki z wysokimi nawisami skalnymi,fantastycznie przejrzystą wodą(takiej wody nie spotkałem jeszcze w żadnym innym miejscu Cro) i wspaniałymi widokami na Velebit.
Ja osobiście Pag polecam

Hej
Hmm - na przeciwko miasta - ale z kt orej strony?
Jak wynajmowales od polki na Pagu = to pewnie z tego samego biura co ja chcę wyjechac*perla-pag). Mogłbys mi polecic jakis apartament?(np tam gdzie mieszkales) - jade na poczatku wrzesnia. - napisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bede e bardzo wdzieczny!
Caly czas waham sie miedzy pagiem i simuni - moze rozjwiejesz moje watpliwosci gdzie lepiej ...?
:)
pozdrawiam serdecznie
Krzysiek
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 05.07.2005 20:16

Ok. Jeśli tak mówicie to znaczy się że mam złe informacje. Dobra, Pag ale to dość długasna wyspa. Gdzie jechać, w któro miejsce, oczywiście od strony morza a nie zatoczki. Dobrze by było aby nie było to pustawe miejsce, totalnego bezludzia nie lubię. Cos tak posrodku. Znajdzie sie cos takiego. ?? acha, małżonka nie pływa więc zejscie do morza aby było lagodne. Moge dojeżdzać do tego miejsca ( miejsc). Dzieki za opinie. Pozdrawiam.
Rajkub
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rajkub » 05.07.2005 20:24

Simuni
:)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 05.07.2005 20:32

Rajkbu .... masz jakiś namiar na kwatery, pensjonaty w miare blisko do wody i "centrum" miejscowości. Mam na mysli abym nie musiał drałowac iles tam km np. na kolację. ( nie gotuję, posiłki w restauracjach).
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Niestety już wróciłem - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone