travel napisał(a):Szwajcaria Saksońska za 1,5 m-ca - chętnie poczytam i pooglądam zdjęcia
Pag............. w planach na 2017r - może się przekonam do tych "łysych" zdjęć
figusek napisał(a):W końcu doczekałam się zdjęć, szukam inspiracji na kolejne wakacje...
zibi.s napisał(a):travel napisał(a):Szwajcaria Saksońska za 1,5 m-ca - chętnie poczytam i pooglądam zdjęcia
Było by miło, gdybym to ja Cię do Pagu przekonał
Bea.ta napisał(a):zibi.s napisał(a):travel napisał(a):Szwajcaria Saksońska za 1,5 m-ca - chętnie poczytam i pooglądam zdjęcia
Było by miło, gdybym to ja Cię do Pagu przekonał
Weź to u notariusza potwierdź
figusek napisał(a):W końcu doczekałam się zdjęć, szukam inspiracji na kolejne wakacje...
Piter_M napisał(a):figusek napisał(a):W końcu doczekałam się zdjęć, szukam inspiracji na kolejne wakacje... [/quote
W oczekiwaniu na dalszą część tej relacji w wolnej chwili możesz przejrzeć moją:
pag-2014-a-to-bylo-tak-t46609.html
Może Was zainspiruje
zibi.s napisał(a):A poza tym tego wieczoru mieliśmy ustalić dokąd w końcu jedziemy...
Padliśmy jak muchy
malina1959 napisał(a):zibi.s napisał(a):A poza tym tego wieczoru mieliśmy ustalić dokąd w końcu jedziemy...
Padliśmy jak muchy
I co, obudziliście się nieśfiadomi celu....
Ale skoro to bezładna włóczęga, to nie dziwi nic
Roxi napisał(a):Pierwsze zdjęcie z relacji... piękne!
Czekam na więcej
Kobal66 napisał(a):No to i ja sobie miejsce zajmuję na Pagu byłem tylko chwilkę ale poczytam..."popacze" z przyjemnością
Powrót do Nasze relacje z podróży