Vjetar napisał(a):Byłem tam kilka lat temu i żal było patrzeć jak niszczeje dlatego zapamiętałem.
Pzdr
tyniolek napisał(a):Grzegorz po chorwacku brzmi jak imię jakiegoś goblina
A przez Ciebie nie dość, że się tęskno zrobiło do Cro, to jeszcze głodno i piciowo
zibi.s napisał(a):... Check engine pojawił się na ostatniej wycieczce i nie chce zgasnąć
Temat jest mi znany i jest niby błahy, ale co, jeśli to coś innego
gusia-s napisał(a):zibi.s napisał(a):... Check engine pojawił się na ostatniej wycieczce i nie chce zgasnąć
Temat jest mi znany i jest niby błahy, ale co, jeśli to coś innego
Z koleżanką wynajęłyśmy na 3 dni auto na Lefkadzie i takie cosik też nam towarzyszyło. Gość z wypożyczalni, który przekazywał nam auto tylko machnął ręką i kazał jechać ... No cóż, w razie czego to nie byłby nasz kłopot.
Mam nadzieję, że u Was nie okazało się to "coś innego"
Nasz wynajęty Pierdolot radził sobie dobrze na niełatwym lefkadzkim terenie tylko przy starcie strasznie mu pod maską coś świstało ale jak już wystartował to cichło wszytko - to jednak chyba nie miało związku ze świecącą ikoną, nie znam się, umiem tylko prowadzić
Nissan Micrazibi.s napisał(a):... Zakładam, że Pierdolot był normalnym samochodem i dzięki swojej normalności jeździ do dziś i nawet zarabia ...
Też tak myślęzibi.s napisał(a):... Swojego podejścia do świecących ikon nie zmieniaj nie warto ...
Pięknie , miasteczko znane mi tylko w blasku dniazibi.s napisał(a):... Zapraszam na ostatni spacer...
boboo napisał(a):Po co zaraz smutki?zibi.s napisał(a):Tu topiliśmy smutki ostatniego wieczoru
Po urlopie = przed urlopem
A "przed urlopem" to powód do radości
dr.kokos napisał(a):zibi.s napisał(a):Tu topiliśmy smutki ostatniego wieczoru
No to napisz mi proszę jak tam trafić, bo tak nam się podoba, że mamy zamiar cieszyć się w tej knajpce z przyjazdu
gusia-s napisał(a): Pięknie , miasteczko znane mi tylko w blasku dnia
Powrót do Nasze relacje z podróży