dr.kokos napisał(a):Skutecznie umilasz nam czas pozostały do wyjazdu...
dr.kokos napisał(a):zibi.s napisał(a):
A gdzie się wybieramy tym razem Jeśli wolno
... a gdyby kolega dokładnie rymowanki czytał to by wiedział...
...że na Pag...
21monika napisał(a):Noooo kolego zagrałeś na emocjach.
Widoczki przednie.
zibi.s napisał(a):Wiem, że przynudzam z tą Zavratnicą, ale bardzo nam się podobała, dlatego tyle zdjęć A to nie wszystko
te kiero napisał(a):zibi.s napisał(a):Wiem, że przynudzam z tą Zavratnicą, ale bardzo nam się podobała, dlatego tyle zdjęć A to nie wszystko
wcale nie przynudzasz, jeno od góry Zavratnica robi lepsze wrażenie (będzie może?), ale dojście od Jablanaca efektowniejsze;
nudź nas tak dali
słoma79 napisał(a):Zavratnica piękna.Szkoda, że tylko z powierzchni
zibi.s napisał(a):te kiero napisał(a):zibi.s napisał(a):Wiem, że przynudzam z tą Zavratnicą, ale bardzo nam się podobała, dlatego tyle zdjęć A to nie wszystko
wcale nie przynudzasz, jeno od góry Zavratnica robi lepsze wrażenie (będzie może?), ale dojście od Jablanaca efektowniejsze;
nudź nas tak dalisłoma79 napisał(a):Zavratnica piękna.Szkoda, że tylko z powierzchni
Niestety z góry nie będzie Po całodniowej tułaczce po Rabie byśmy się na górę nie wwlekli choć my jeszcze młodzi, tyle, że bardziej duchem
kaeres napisał(a): ... Co warto zwiedzić w Rab i czy są tam fajne plaże dla rodzin z dziećmi dostępne blisko portu/centrum (wycieczka z Pag bez samochodu) ? ...
kaeres napisał(a):Mam zamiar również zwiedzić Zavratnicę i będę startował z miasta Pag.
Którędy najszybciej się tam dostać ?
Powrót do Nasze relacje z podróży