tyniolek napisał(a):Przy takiej FOTO-relacji wystarczają tylko zdjęcia piękne. Pag jest inny, co nie znaczy, że gorszy
Może bardziej oryginalny.
tyniolek napisał(a):Przy takiej FOTO-relacji wystarczają tylko zdjęcia piękne. Pag jest inny, co nie znaczy, że gorszy
21monika napisał(a):tyniolek napisał(a):Przy takiej FOTO-relacji wystarczają tylko zdjęcia piękne. Pag jest inny, co nie znaczy, że gorszy
21monika napisał(a):tyniolek napisał(a):Przy takiej FOTO-relacji wystarczają tylko zdjęcia piękne. Pag jest inny, co nie znaczy, że gorszy
travel napisał(a):Polecam obejrzeć całość skeczu:
https://www.youtube.com/watch?v=8dx3l-PttM0
słoma79 napisał(a):zibi.s napisał(a):Metajna wygląda całkiem normalnie, choć każdy wie, że taka nie jest
Tu chyba sami cronienormalni więc wszystko w normie
te kiero napisał(a):ciekawa 4 fota, samochodów 14szt w tym bus, a ludziów w wodzie kilka
druga połówka znów wyraziła swoją niechęć do księżyca, ale myślę, że pojedzie kiedyś dla mojej satysfakcji
betinkata napisał(a):Witam,
Z wielką przyjemnością czytam, a może bardziej oglądam, Twoją relację. Byłam na Pagu w zeszłym roku, tylko jeden dzień, ale zakochałam się w tej wyspie i na pewno wrócę, żeby wieczorem pospacerować po miasteczku i pobyć tak bez pośpiechu.
Piękne zdjęcia. Dziękuję!
longtom napisał(a):Nie marzliście
pzdr
tyniolek napisał(a):"Nieopłacalne" , oczywiście w cudzysłowie. Jak się jest na wakacjach, to nie ma się co szczypać
Bo najbardziej to się opłaca zostać w domu... po co gdzieś jeździć, jakaś Chorwacja? Pfff... W sobota na Chechło jak gorko i mosz chopie wczasy!
Powrót do Nasze relacje z podróży