zibi.s napisał(a):Sorry, faktycznie to nie Twoja wypowiedź Kajam się
A ja się przyznaję moja
I coraz bardziej mnie nabiera zamieszkać ze trzy dni w miejscowości Bošana
czemu akurat tam sam nie wiem
lotnikwsk napisał(a):zibi.s napisał(a):Sorry, faktycznie to nie Twoja wypowiedź Kajam się
A ja się przyznaję moja
I coraz bardziej mnie nabiera zamieszkać ze trzy dni w miejscowości Bošana
CROberto napisał(a):Fajny plan wakacji,a fotki w szczególności wyspy Pag jedwbiste.....
figusek napisał(a):Tak się domagałam Pagu, a tu 3 strony zaległości, już je nadrabiam !
lotnikwsk napisał(a): I coraz bardziej mnie nabiera zamieszkać ze trzy dni w miejscowości Bošana
Mikromir napisał(a):Bo lubisz zadooopia?...
Mikromir napisał(a):Lepiej za Bošaną - w Dubravie, Sv. Mariji, albo też na samym końcu Sv. Marko, w pobliżu Fillino.
lotnikwsk napisał(a): Ale ten Pag to taki plan dodatkowy zależny od ilości wysępionego urlopu
No i miałbym odpoczynek po drodze bo to tylko około 1000 km
Mikromir napisał(a):lotnikwsk napisał(a): Ale ten Pag to taki plan dodatkowy zależny od ilości wysępionego urlopu
No i miałbym odpoczynek po drodze bo to tylko około 1000 km
Niezły pomysł - ale najlepiej wysęp trochę więcej urlopu niż tylko 3 dni.
A ilu Was jedzie i kiedy?
lotnikwsk napisał(a):tyniolek napisał(a):Widzę, że tu też amator chorwackich cmentarzy...
Bo to jest jedyna pewna rzecz na tym świecie ........wszystkich nas to czeka , niezależnie od statusu społecznego ,kasy i wykształcenia
tyniolek napisał(a):Widzę, że tu też amator chorwackich cmentarzy...
lotnikwsk napisał(a):tyniolek napisał(a):Widzę, że tu też amator chorwackich cmentarzy...
Bo to jest jedyna pewna rzecz na tym świecie ........wszystkich nas to czeka , niezależnie od statusu społecznego ,kasy i wykształcenia
tyniolek napisał(a):W Polsce nie lubię cmentarzy, nie zdarzyło mi się jeszcze być na jakimś "przyjemnym". Te, na których mam bliskich są wielkie, jeden z nich dość zaniedbany, przy głównej drodze... Ten w Orebiču był na prawdę piękny, z widokiem na miasteczko, na morze, na wyspy, na szczyty... Tak piękny, że w takim miejscu wizja śmierci nie przeraża aż tak bardzo... Dziwne ale to tylko takie moje osobiste przemyślenia
Powrót do Nasze relacje z podróży